ΑρχικήinetΤην crypto-Wakanda θα χτίσει ο Akon, με βάση το Akoin

Την crypto-Wakanda θα χτίσει ο Akon, με βάση το Akoin

Ο Akon δήλωσε ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει δικό του κρυπτονόμισμα, με το όνομα Akoin.

akon akoin crypto city

Μιλώντας σε ένα φεστιβάλ την Δευτέρα, ο Akon είπε ότι τα κρυπτονομίσματα θα μπορούσαν να σώσουν την Αφρική.  Στο επίσημο website του Akoin αναφέρεται πως  ο τραγουδιστής θέλει να υπάρχει η εφαρμογή του Akoin σε όλα τα κινητά της Αφρικής μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018. Επίσης ο Akon έχει αναφέρει ότι σκοπεύει να φτιάξει μια “crypto πόλη” στη Σενεγάλη, την οποία προς το παρόν αποκαλεί “real life Wakanda”.

Η σελίδα του Akoin ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος της Σενεγάλης έχει δωρίσει 2.000 στρέμματα για να χτιστεί η πόλη, που θα πάρει το όνομα του τραγουδιστή. Πιστεύουμε ότι θα είναι σε μικρή απόσταση από το Dakar, την πρωτεύουσα της Σενεγάλης.

Όπως στην Wakanda από το Black Panther της Marvel, ο Akon υπόσχεται ότι το περιβάλλον της πόλης θα είναι φουτουριστικό.  Αναφέρεται σε αυτήν ως “η πρώτη πόλη βασισμένη 100% σε κρυπτονομίσματα, με το Akoin στο επίκεντρο όλων των συναλλαγών.

Το Akoin Θα φέρει πάλι την δύναμη και την ασφάλεια στα χέρια των ανθρώπων, και όχι των τραπεζών, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Akon. Ωστόσο παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει όλα τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας δηλώνοντας “Εγώ σκέφτομαι την ιδέα και αφήνω τα τεχνικά θέματα στα χέρια των ειδικών για την σωστή υλοποίηση”.

Αυτό δεν θα είναι το πρώτο project για τον τραγουδιστή. Στο παρελθόν έχει υλοποιήσει και αλλά έργα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως το Konfidence, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για την υγεία και την εκπαίδευση παιδιών που τα χρειάζονται.  Επίσης βοήθησε στην δημιουργία του Akon Lighting Africa το οποίο μέχρι στιγμής παρέχει ηλιακή ενέργεια σε 18 χώρες της Αφρικής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS