ΑρχικήinetΗ Apple επισκευάζει δωρεάν το πληκτρολόγιο των MacBooks!

Η Apple επισκευάζει δωρεάν το πληκτρολόγιο των MacBooks!

Η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα τη διαθεσιμότητα ενός παγκόσμιου προγράμματος υπηρεσιών πληκτρολογίου για επιλεγμένα μοντέλα MacBook και MacBook Pro.

Η εταιρεία, με τη αυτή τη κίνηση, αναγνωρίζει ότι ορισμένα μοντέλα MacBook και MacBook Pro έχουν πρόβλημα με το πληκτρολόγιό τους, με αποτέλεσμα  τα γράμματα ή οι χαρακτήρες  να επαναλαμβάνονται απροσδόκητα ή να μην εμφανίζονται καθόλου.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι σε μερικά πληκτρολόγια τα πλήκτρα δεν είναι εύκολα στην αφή ή δεν ανταποκρίνονται καθόλου.MacBooks

Για καλή μας τύχη, η Apple, αποφάσισε να επισκευάσει αυτά τα ελαττωματικά πληκτρολόγια χωρίς χρέωση.

“Ο τύπος της υπηρεσίας που θα προσφερθεί θα καθοριστεί μετά την εξέταση του πληκτρολογίου και μπορεί να περιλαμβάνει την αντικατάσταση ενός ή περισσοτέρων πλήκτρων ή ολόκληρου του πληκτρολογίου”, δήλωσε η Apple.

Η Apple τόνισε ότι εάν το MacBook ή το MacBook Pro έρχεται με οποιαδήποτε άλλη ζημιά που εμποδίζει την επισκευή του πληκτρολογίου, θα επιλυθεί αυτή πρώτα και ίσως χρειαστεί να πληρώσετε για την αντίστοιχη επισκευή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, οι συσκευές που περιλαμβάνονται στο νέο δωρεάν πρόγραμμα είναι:

MacBook Early 2015 -12 ιντσών- με οθόνη Retina

MacBook Early 2016 -12 ιντσών- με οθόνη Retina

MacBook 2017 -12 ιντσών- με οθόνη Retina

MacBook Pro 2016 -13 ιντσών- με δύο και τέσσερις Thunderbolt 3 θύρες

MacBook Pro 2017 -13 ιντσών- με δύο και τέσσερις Thunderbolt 3 θύρες

MacBook Pro 2016 15 ιντσών

MacBook Pro 2017

Εκείνοι που κατέχουν ένα από αυτά τα μοντέλα MacBook ή MacBook Pro και αντιμετωπίζουν προβλήματα με το πληκτρολόγιό τους καλούνται να πάνε στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο παροχέα υπηρεσιών της Apple, να κλείσουν ραντεβού σε ένα κατάστημα Apple Retail Store ή να στείλουν ταχυδρομικά στη συσκευή τους στο Apple Repair Center.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS