ΑρχικήReviewsΗ Libre Computer παρουσιάζει το νέο Renegade Elite Mini PC

Η Libre Computer παρουσιάζει το νέο Renegade Elite Mini PC

PCΜετά την κυκλοφορία του μίνι PC Libre Computer Renegade πέρυσι, η εταιρεία παρουσίασε τώρα το νέο μίνι PC της, με το όνομα Libre Computer Renegade Elite, που έχει τη μορφή μίας μίνι ηλεκτρονικής πλακέτας, εξοπλισμένης με επεξεργαστή RK3399.

Διαθέτει έναν επεξεργαστή hexa-core Rockchip RK3399 με δύο πυρήνες CPU ARM Cortex-A72, τέσσερις πυρήνες CPU ARM Cortex-A53 που υποστηρίζονται από γραφικά ARM Mali-T860 τετραπλού πυρήνα και 4GB μνήμης RAM. Ο νέος μίνι υπολογιστής θα προσφέρει ένα πιο ισχυρό σύστημα το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να τρέχει λογισμικό Android Oreo ή λειτουργικά συστήματα που βασίζονται στο GNU / Linux με τον πυρήνα mainline του Linux 4.19 ή νεότερη έκδοση ή με ένα συγκεκριμένο Rockchip που διαθέτει έκδοση πυρήνα 4.4 ή νεότερη έκδοση, σύμφωνα με τον Brad Linder από την ιστοσελίδα Liliputing.

Οι συνδέσεις και οι θύρες στο μίνι PC Libre Computer Renegade Elite περιλαμβάνουν μια εύχρηστη υποδοχή κάρτας microSD, eMMC 5.x interface για αποθήκευση, καθώς και θύρα HDMI 2.0, Gigabit Ethernet, θύρες 3 x USB 2.0 type-A, θύρες 2 x USB 3.0 Type -C, συμπεριλαμβανομένης μίας με υποστήριξη παροχής ισχύος.

Δυστυχώς, δεν έχει ανακοινωθεί καμία πληροφορία σχετικά με την τιμή ή τη διεθνή διαθεσιμότητα από την Libre Computer. Το αρχικό Libre Computer Renegade είναι επίσης διαθέσιμο για αγορά στην τιμή των $ 35 από online πωλητές όπως το Amazon και το LoverPi.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS