ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy Note 9 αποκτά πιστοποίηση FCC πριν το λανσάρισμα της...

Το Samsung Galaxy Note 9 αποκτά πιστοποίηση FCC πριν το λανσάρισμα της 9ης Αυγούστου

Η Samsung αναμένεται να λανσάρει το Galaxy Note 9 στις αρχές Αυγούστου και ενώ δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα, μια πρόσφατη ανακάλυψη φαίνεται να συμβαδίζει με αυτό το σχέδιο.

Samsung

Το Galaxy Note 9 έλαβε πρόσφατα την πιστοποίηση FCC, με τα τρία μοντέλα να λαμβάνουν την έγκριση, δηλαδή τον αριθμό μοντέλου SM-N960F, το μοντέλο SM-N960F / DS διπλής SIM και την παραλλαγή SM-N960X για τις ασιατικές χώρες. Το Samsung Galaxy Note 8 χαρακτηρίστηκε ως αριθμός μοντέλου SM-N950F.

Προηγούμενες διαρροές έδειξαν ως μήνα  λανσαρίσματος τον Αυγούστου, με δύο διαφορετικές ημερομηνίες να κυκλοφορούν τελευταία, τις 2 και 9 Αυγούστου. Το τελευταίο φαίνεται να είναι αυτό που οι περισσότερες πηγές πιστεύουν ότι είναι ακριβές, αν και θα μάθουμε περισσότερα  γι ‘αυτό όταν η Samsung αρχίσει να στέλνει προσκλήσεις.

Το Samsung Galaxy Note 9 είναι πιο πιθανό να είναι το μοντέλο μετάβασης της Νοτιοκορεάτικης εταιρείας για να κερδίσει περισσότερο χρόνο μέχρι το Galaxy S10 να λανσαριστεί στις αρχές του 2019.

Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότερες από τις προδιαγραφές θα είναι παρόμοιες με αυτές του Galaxy S9 Plus, συμπεριλαμβανομένου του επεξεργαστή και των φωτογραφικών μηχανών. Από την άλλη πλευρά, η φήμη λέει ότι η Samsung θα μπορούσε να προσφέρει μια νέα επιλογή αποθήκευσης έως και 512GB, ενώ το πιο ακριβό S9 Plus πωλείται σήμερα με 256GB στην κορυφαία διαμόρφωση.

Επιπλέον, πιστεύεται ότι η εταιρεία θα μπορούσε να αναβαθμίσει την μπαταρία έως και 4.000 mAh, ενώ παράλληλα ένα βελτιωμένο S Pen θα λανσαριστεί παράλληλα με το Galaxy Note 9, πιθανότατα με βελτιωμένη ευαισθησία πίεσης.

Οι περισσότερες από αυτές τις λεπτομέρειες εξακολουθούν να μην επιβεβαιώνονται σε αυτό το σημείο, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς η Samsung θα βελτιώσει το phable της σε μια εποχή που η Apple ετοιμάζεται να εισαγάγει πολύ πιο ανανεωμένα iPhone. Το τρίο των iPhone της Apple προβλέπεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS