ΑρχικήinetΗ Samsung μάλλον κατασκευάζει ένα νέο Windows 10 Tablet

Η Samsung μάλλον κατασκευάζει ένα νέο Windows 10 Tablet

Η Samsung είναι μια από τις εταιρείες που έχουν δεσμευτεί με το οικοσύστημα των Windows 10 και μετά το λανσάρισμα μιας συσκευής Surface Book 2 σε 1, ενδέχεται να προγραμματίσει να παρουσιάσει έναν διάδοχο αυτό το καλοκαίρι.

Μια συσκευή που αναφέρεται ως Samsung Galaxy Book Windows tablet έλαβε πρόσφατα Ρώσικη πιστοποίηση και η επίσημη λίστα δηλώνει ότι πολλές παραλλαγές έρχονται. Το LetsGoDigital έχει συναντήσει τους αριθμούς μοντέλων SM-W737, SM-W738, SM-W737A, SM-W737N, SM-W737N και SM-W738N που πιθανόν να είναι εκδόσεις της ίδιας συσκευής που θα λανσαριστούν σε διαφορετικές περιοχές.

Λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν και αμφιβάλλουμε ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει αυτό το μοντέλο στις αρχές Αυγούστου όταν θα λανσάρει το νέας γενιάς Galaxy Note.

Αλλά από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια καλή πιθανότητα η εταιρεία να θέλει να λανσάρει την συσκευή Windows 10 στην αγορά πριν το άνοιγμα των σχολείων, προκειμένου να επωφεληθεί από τις αυξανόμενες πωλήσεις σε αυτόν τον κλάδο.

Το Samsung Galaxy Book δεν υπήρξε ποτέ ένα υπερ-επιτυχημένο προϊόν, αλλά επέτρεψε στην νοτιοκορεάτικη εταιρεία να το χρησιμοποιήσει ως μέρος της ώθησης της συσκευής 2 σε 1 που είναι ο leader στις πωλήσεις των PC αυτή την εποχή.

Διατέθηκε σε δύο διαφορετικές εκδόσεις, με οθόνες μεγέθους 10,6 και 12,0 ιντσών, και προσέφερε υποστήριξη για το Galaxy S Pen, το οποίο σε αυτό το σημείο είναι μία από τις πιο προηγμένες εναλλακτικές λύσεις των Surface Pen της Microsoft που πωλούνται με τα μοντέλα Surface.

Η συσκευή διαθέτει επίσης high-end hardware όπως επεξεργαστές Intel Core i5 και μνήμη RAM 8GB και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν αυτό το νέο tablet είναι κατασκευασμένο με την ίδια προσέγγιση ή όχι. Υπάρχει μια πιθανότητα η Samsung να θέλει να φέρει ένα πιο προσιτό μοντέλο στην αγορά σε μια προσπάθεια να επεκταθεί σε ένα πιο οικονομικό εύρος τιμών, αλλά θα μάθουμε περισσότερα αργότερα μέσα στην χρονιά, όταν αναμένεται να πραγματοποιηθεί το λανσάρισμα.

Windows

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS