ΑρχικήinetSony: Στην προσπάθεια της να ανεβάσει trailer, δημοσιεύει ολόκληρη την ταινία

Sony: Στην προσπάθεια της να ανεβάσει trailer, δημοσιεύει ολόκληρη την ταινία

Στην προσπάθεια της η Sony να προωθήσει ένα trailer στο Youtube για την ταινία Khali the killer, έκανε ένα απίστευτο λάθος που άργησε να αντιληφθεί. Αντί για το trailer, ανέβασε ολόκληρη την ταινία κατά λάθος.

Sony trailer gaffe

Το Khali the killer είναι μια δραματική ταινία που από ότι φαίνεται από το trailer της (το σωστό αυτή την φορά), είναι επηρεασμένη από ταινίες των 70s. Κυκλοφόρησε σε DVD το 2017, αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια κινηματογραφική προβολή ακόμα, ενώ επίσης δεν είναι διαθέσιμη σε καμία online streaming υπηρεσία. Σε κάθε περίπτωση, η ταινία από το πουθενά έκανε την εμφάνιση της στο Youtube!

Η διάρκεια της ταινίας είναι 90 λεπτά και έχει πλέον αφαιρεθεί, αν και έμεινε διαθέσιμη για αρκετές ώρες. Μάλιστα ένα thread στο Reddit που κορόιδευε το λάθος της Sony, πήρε μεγάλη προσοχή, μαζεύοντας παραπάνω από 31 χιλιάδες Upvotes.

“Ένα ακόμα trailer που δείχνει ολόκληρη την πλοκή της ταινίες..” αναφέρει ειρωνικά σε ένα comment του Reddit thread ένας χρήστης, μαζεύοντας παραπάνω από 15.000 Upvotes. Άλλοι χρήστες πιστεύουν ότι ήταν μια κίνηση που έγινε επίτηδες από την Sony για να τραβήξει την προσοχή για μια ταινία, που εν τέλει δεν αξίζει. Αυτή είναι μια τακτική που δεν πιστεύομε ότι ακολούθησε η Sony, καθώς ακόμα προσπαθεί να επανορθώσει για το hack του 2014 που δημοσίευσε προσωπικές πληροφορίες χιλιάδων υπαλλήλων της.

Η διαδικασία που ακολουθείται για την δημοσίευση κάποιου video στην πλατφόρμα αφήνει περιθώρια για λάθη. Το πιο πιθανό είναι ότι ανέλαβε την δουλειά κάποιος με μικρή εμπειρία πάνω στην πλατφόρμα του Youtube. Η Sony δεν έχει κάνει κάποια δημόσια δήλωση για το θέμα.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS