ΑρχικήReviewsΤο Hacker Board UDOO Bolt είναι 2 φορές πιο γρήγορο από το...

Το Hacker Board UDOO Bolt είναι 2 φορές πιο γρήγορο από το MacBook Pro 13″

BoardΗ UDOO για άλλη μια φορά φαίνεται πως αφήνει τους υπόλοιπους κατασκευαστές board πίσω. Αυτή τη φορά δημιούργησε ένα ακόμα ισχυρό board, που διαθέτει τα νέα chip AMD Ryzen Embedded V1000 σε συνδυασμό με γραφικά Radeon Vega.

Το board είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία, μέσω μιας εκστρατείας crowdfunding του Kickstarter για δωρεές που ξεκινούν από τα $ 229 και άνω. Έρχεται με επιλογή διπλού πυρήνα ή quad-core Ryzen Embedded chips και αναμένεται να κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2018.

Η UDOO ξεκίνησε με το πρώτο της έργο στο Kickstarter το 2013 και έφτασε το στόχο των 27.000 δολαρίων σε μόλις 40 ώρες. Οι κάρτες UDOO λειτουργούν σε επεξεργαστή ARM (διπλού ή τετραπλού πυρήνα) ενώ ενσωματώνει και έναν Arduino microcontroller.

Τώρα, το UDOO Bolt των 4,7 ιντσών μπορεί να τρέξει ΑΑΑ gaming, high-end VR, 3D rendering σε απίστευτες ταχύτητες. «Ένας φορητός, πρωτοποριακός υπερυπολογιστής που μπορεί να φτάσει τα 3,6 GHz και είναι δύο φορές πιο γρήγορος από τον Mac Book PRO 13″», δήλωσαν οι δημιουργοί του.

Μεταξύ των δύο παραλλαγών που μπορείτε να επιλέξετε, το BOLT V3 διαθέτει AMD Ryzen V1202B με Vega 3 GPU, ενώ το BOLT V8 διαθέτει Ryzen V1605B με γραφικά Vega V8.

Και τα δυο hacker board διαθέτουν 32GB αποθήκευσης eMMC 5.0, δύο υποδοχές SODIMM για μνήμη DDR4-2400 έως και 32 GB, θύρα gigabit ethernet, δύο θύρες USB 3.1 Type-C, δύο θύρες τύπου USB 3.0 και δύο θύρες HDMI 2.0.

Παρόλο που το UDOO Bolt μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο μικροσκοπικό κομπιούτερ, μπορεί να λειτουργήσει και ως ένας πλήρης υπολογιστής. Μπορείτε απλά να συνδέσετε μια οθόνη, ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο και να το μετατρέψετε σε ένα μίνι υπολογιστή για να εργαστείτε. Υποστηρίζει Windows 10 και οποιαδήποτε διανομή Linux 64 bit.

Η UDOO κατασκευάζει boards εδώ και πολλά χρόνια. Προηγουμένως, το UDOO X86 ήταν γνωστό ως το καλύτερο hacker board που έγινε ποτέ. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας, για να μάθετε και για τα υπόλοιπα δημιουργήματά της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS