ΑρχικήinetTo Samsung Galaxy Note 9 μάλλον θα λανσαριστεί σε πέντε χρώματα

To Samsung Galaxy Note 9 μάλλον θα λανσαριστεί σε πέντε χρώματα

Η Samsung θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το νέο Galaxy Note 9 σε πέντε διαφορετικά χρώματα, σύμφωνα με μια νέα διαρροή, και η συσκευή θα έρθει προφανώς με τα ανανεωμένα S Pen διαθέσιμα σε αντίστοιχες διαμορφώσεις.

Οι πληροφορίες που έφτασαν στο διαδίκτυο μέσω του Galaxy Club υποδηλώνουν ότι η αποκάλυψη της 9ης Αυγούστου θα περιλαμβάνει πέντε χρώματα, δηλαδή μαύρο, γκρι, μοβ, μπλε και καφέ. Όπως και στις προηγούμενες εκδόσεις, η συσκευή θα είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από γυαλί, έτσι ώστε τα χρώματα αυτά να μην έχουν την τυπική εμφάνιση, αλλά να έχουν μια πιο ξεχωριστή εμφάνιση.

Για παράδειγμα, η καφέ έκδοση είναι πιο πιθανό να είναι πιο κοντά στον χρυσό, ενώ το μαύρο θα είναι παρόμοιο με αυτό που είναι επί του παρόντος διαθέσιμο στο Galaxy S9.

Ακριβώς όπως αναμενόταν, το S Pen θα πωλείται επίσης στα αντίστοιχα χρώματα, όπως συνέβη και στις προηγούμενες γενιές Note.

Αλλά όσον αφορά το S Pen, η ίδια πηγή ισχυρίζεται ότι η γραφίδα θα αποκτήσει αρκετά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων που επιτρέπουν στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες από απόσταση χρησιμοποιώντας μόνο ένα κουμπί. Ταυτόχρονα, θα προσφέρονται επίσης χειριστήρια αναπαραγωγής μουσικής και το S Pen θα περιλαμβάνει μια μικρή μπαταρία που θα υποστηρίζει την επαναφόρτιση όταν συνδέεται στο smartphone.

Η αποκάλυψη του Galaxy Note 9 προβλέπεται να πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου στη Νέα Υόρκη και οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν αργότερα τον ίδιο μήνα. Μόνο μικρές αλλαγές έχει σε σχέση με το Galaxy Note 8 σε ότι αφορά την εμφάνιση, καθώς πρόκειται περισσότερο για ένα μεταβατικό μοντέλο που η Samsung χρησιμοποιεί για να έχει περισσότερο χρόνο μέχρι να λανσάρει το δραματικά αναδιοργανωμένο S10 τον Ιανουάριο του 2020.

Οι πλήρεις λεπτομέρειες πιθανότατα θα εμφανιστούν τις προσεχείς εβδομάδες πριν από την press conference στις αρχές Αυγούστου.

Samsung

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS