ΑρχικήinetΟ αντάπτορας ακουστικών για το iPhone της Apple ξεπουλάει!

Ο αντάπτορας ακουστικών για το iPhone της Apple ξεπουλάει!

O αντάπτορας της Apple Lightning των 3,5 χιλιοστών που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες iPhone να χρησιμοποιούν το smartphone τους με παραδοσιακά ακουστικά είναι το τρίτο προϊόν με τις καλύτερες πωλήσεις στο Best Buy.

Στα 9,99 δολάρια, ο μικρός αντάπτορας προσφέρει αυτό ακριβώς που λείπει από τα iPhone, την υπερ-δημοφιλή θύρα ήχου και έρχεται τρίτος σε πωλήσεις μετά το Fire TV της Amazon και τα AirPods της Apple.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που κυκλοφορούν ο αντάπτορας έχει σταθερές πωλήσεις από την στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του, τον Οκτώβρη του 2017 στο iPhone 7.

Είναι πραγματικά περίεργο να δούμε τους αντάπτορες ως σταθερή πηγή εισοδήματος για την Apple, ειδικά δεδομένης της διαμάχης που δημιουργήθηκε γύρω από την απόφαση να αφαιρεθεί η υποδοχή ακουστικών.

Το  iPhone 7 ήταν το πρώτο μοντέλο που κυκλοφόρησε χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό, ενώ η Apple αποφάσισε να ποντάρει τα πάντα στη θύρα Lightning και να προσφέρει αυτόν τον αντάπτορα για να επιτρέψει στους αγοραστές να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα ακουστικά τους. Από την άλλη πλευρά, ενώ αυτός ο αντάπτορας συμπεριλήφθηκε στο κουτί του iPhone, δεν ήταν ακριβώς η πιο βολική λύση, αφού καθιστούσε αδύνατη τη χρήση του iPhone με ακουστικά και τη φόρτιση της συσκευής ταυτόχρονα.

Όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους τόσοι πολλοί αγοράζουν τον αντάπτορα ενώ συμπεριλαμβανόταν μέσα στο κουτί αγοράς είναι ότι όχι μόνο “σπάει” αρκετά εύκολα, αλλά είναι επίσης απίστευτα εύκολο να τον χάσετε, καθώς είναι ελαφρύς και μικρός και πάντα πρέπει να τον μεταφέρετε ξεχωριστά από το iPhone.

Αυτό θα μπορούσε να είναι και ο λόγος για τον οποίο τα AirPods καταλαμβάνουν την πρώτη θέση στις πωλήσεις. Δεν είναι μυστικό ότι πολλοί αγοραστές χάνουν τα ασύρματα ακουστικά τους πολύ συχνά, οπότε η αγορά ενός νέου σετ είναι η μόνη επιλογή.

iPhone

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS