ΑρχικήinetH συσκευή Surface της Microsoft, Andromeda υπό επανεξέταση

H συσκευή Surface της Microsoft, Andromeda υπό επανεξέταση

Η συσκευή Surface της Microsoft, γνωστή και ως Andromeda ή ως Surface Phone, αναμένεται να λανσαριστεί φέτος με ένα νέο λειτουργικό σύστημα που ονομάζεται Andromeda επίσης.

Αλλά σύμφωνα με μια νέα έκθεση, το έργο μεταφέρθηκε στο 2019, επειδή το λογισμικό για την τροφοδοσία της συσκευής δεν είναι έτοιμο. Οι νέες πληροφορίες που δημοσίευσε ο Tom Warren του The Verge σήμερα αποκαλύπτουν ότι η Andromeda έχει καθυστερήσει λόγω της τρέχουσας κατάστασης του οικοσυστήματος εφαρμογής στο οποίο βασίζεται η συσκευή για να απευθυνθεί στους αγοραστές.

“Το όλο έργο βρίσκεται υπό εξέταση γιατί δεν υπάρχει κανένα οικοσύστημα εφαρμογής για να το υποστηρίξει”, αναφέρει ένα tweet που δημοσιεύτηκε νωρίτερα σήμερα και επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι η πλευρά του λογισμικού του έργου είναι υπεύθυνη για το ότι η Andromeda δεν λανσάρεται τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει μια πιθανότητα οι συσκευές τύπου Andromeda να λανσαριστούν αργότερα αυτό το έτος, μόνο αν τροφοδοτούνται από τα Windows 10.

Η Andromeda υποτίθεται θα έρθει με διπλή οθόνη που υποστηρίζει πολλούς τύπους παραγόντων, όπως tablet, laptop και digital notebook. Όλα θα τροφοδοτηθούν από τον προσανατολισμό της οθόνης, ενώ η Microsoft δεν σχεδιάζει να διαθέσει την συσκευή ως τηλέφωνο, όπως ελπίζουν πολλοί, αλλά ως πρωτοπόρο μιας νέας κατηγορίας προϊόντων.

Αυτή είναι μια προσέγγιση που η Microsoft έχει χρησιμοποιήσει και για άλλα Surface μοντέλα, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού Surface RT που βοήθησε την εταιρεία να εισέλθει στον κόσμο των συσκευών 2 σε 1.

Η Andromeda θα μπορούσε να έρθει την άνοιξη του 2019 όταν ολοκληρωθεί η ενημέρωση των Windows 10 Redstone 6, αν και είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η εταιρεία θα μπορούσε να αποκόψει ολόκληρο το έργο ανά πάσα στιγμή χωρίς να να το γνωρίζει κανένας.

Andromeda

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS