ΑρχικήsecuritySecurity BSides 2018: Ένα event για τους λάτρεις του cyber security!

Security BSides 2018: Ένα event για τους λάτρεις του cyber security!

Security BSides

Το Security BSides αποτελεί μια πλατφόρμα δημιουργίας εκδηλώσεων, οι οποίες διοργανώνονται από μέλη της  και απευθύνονται στους λάτρεις των πληροφοριακών συστημάτων. Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο, τα τελευταία χρόνια φιλοξενούνται και στην Ελλάδα.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Security BSides Athens είναι γεγονός. Το event έλαβε χώρα στις 23 Ιουνίου, συγκεντρώνοντας επαγγελματίες και λάτρεις της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, με ποικίλες συζητήσεις και παρουσιάσεις για τις νέες τάσεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας.

Η εταιρεία TwelveSec, σταθερός υποστηρικτής της ελληνικής κοινότητας κυβερνοασφάλειας, στήριξε έμπρακτα το event και φέτος ως platinum sponsor. O Διευθύνοντας Σύμβουλος της εταιρείας TwelveSec, κύριος Ιωάννης Κούκουρας, ενημέρωσε το κοινό για τις zero-day ευπάθειες, οι οποίες βρέθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου ασφάλειας σε ένα φαινομενικά ασφαλές laptop το οποίο διέθετε μεταξύ άλλων IPSec VPN client, Desktop Firewall, Network Access Control, Full Disk Encryption καθώς και πολλά επιπλέον πρόσθετα τα οποία προφύλασσαν την εξόρυξη δεδομένων καθώς και την διείσδυση σε εταιρικό δίκτυο.

Επίσης οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να διαγωνιστούν στο απόλυτο Quiz κυβερνοασφάλειας. Οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις στο συγκεκριμένο Quiz θα είναι σύντομα διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο github.

Το Secnews χαιρετίζει όλες τις πρωτοβουλίες οι οποίες έχουν ως στόχο την ενημέρωση σε θέματα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS