ΑρχικήinetΗ Microsoft εγκαινιάζει το φθηνότερο "Surface Go" Tablet της

Η Microsoft εγκαινιάζει το φθηνότερο “Surface Go” Tablet της

tabletΣε μια προσπάθειά της να ανακάμψει στην αγορά tablet χαμηλού κόστους, η Microsoft ανακοίνωσε το tablet Surface Go. Σχεδιασμένο στις γραμμές του Surface Pro, αυτή η νέα, χαμηλού κόστους παραλλαγή, διαθέτει οθόνη 10 ιντσών και λειτουργεί με Windows 10. Η τιμή του είναι στα $ 399, ενώ το νέο hardware της Redmond συνδυάζει τη λειτουργικότητα ενός tablet και τη δύναμη ενός υπολογιστή.

Είναι το πιο λεπτό και πιο κομψό μοντέλο Surface που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα, με πλάτος μόλις 8,3 mm. Πρόκειται για ένα ελαφρύ tablet βάρους 1,15 lbs το οποίο το καθιστά 31% ελαφρύτερο από το μεγαλύτερο σε μέγεθος Surface Pro. Διαθέτει  οθόνη 10 ιντσών, 1800 × 1200 PixelSense και έχει αναλογία διαστάσεων 3: 2. Δημιουργήθηκε για να συναγωνιστεί άλλα tablet χαμηλού κόστους όπως το iPad Air 2 και είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Intel Pentium Gold 4415Y με επιλογές 4GB και 8GB RAM.

Μιλώντας για οπτική ευχαρίστηση, καμία αλλαγή, εκτός από το φυσικό μέγεθος, δεν έχει γίνει στην τελευταία έκδοση της σειράς Surface. Οι γωνίες είναι λίγο πιο στρογγυλεμένες και με το ενσωματωμένο στήριγμα, το Surface Go διαθέτει μπροστινή κάμερα με δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου.

Ωστόσο, το κάλυμμα πληκτρολογίου με οπίσθιο φωτισμό της Microsoft, θα πωλείται χωριστά και θα πρέπει να ξοδέψετε άλλα 99 δολάρια εάν θέλετε να το αποκτήσετε. Το Surface Go υποστηρίζει επίσης το Surface Stylus Pen, που στοιχίζει και αυτό $ 99. Αν λοιπόν επιλέξετε και τα πρόσθετα αξεσουάρ δεν θα είναι και τόσο οικονομικό όσο ισχυρίζεται η εταιρεία.

Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν αμέσως μετά την ανακοίνωση του tablet και η αποστολή έχει προγραμματιστεί να αρχίσει τον Αύγουστο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS