ΑρχικήinetΗ Samsung θα μπορούσε να λανσάρει ένα νέο "Galaxy Watch"

Η Samsung θα μπορούσε να λανσάρει ένα νέο “Galaxy Watch”

Εκτός από το Galaxy Note 9 που αναμένεται να λανσαριστεί στις αρχές Αυγούστου, η Samsung βάζει τις τελευταίες λεπτομέρειες στο smartwatch επόμενης γενιάς, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Συχνά αναφέρεται ως Gear S4, το νέο smartwatch μπορεί τελικά να λανσαριστεί ως Galaxy Watch, σύμφωνα με ένα πρόσφατο εύρημα. Η συσκευή εμφανίστηκε σε επίσημα έγγραφα των ρυθμιστικών αρχών της Νότιας Κορέας, επιβεβαιώνοντας ότι το όνομα Galaxy Watch  πράγματι υπάρχει και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για το smartwatch επόμενης γενιάς.

Ενώ η Samsung δεν μας έχει αποκαλύψει τίποτα σχετικά με αυτό το έργο, η επανασχεδίαση της συσκευής  σε Galaxy Watch έχει νόημα και ευθυγραμμίζεται με τις προσπάθειες της εταιρείας να διαφοροποιήσει το Galaxy ως αυτόνομο σήμα premium.

Ταυτόχρονα, θα μπορούσε να βοηθήσει τη Samsung να τοποθετήσει το smartwatch ως αντίπαλο στο Apple Watch με ένα όνομα που έχει περισσότερη λογική από την άποψη του μάρκετινγκ.

Το νέο όνομα, ωστόσο, δεν θα είναι η μόνη μεγάλη αλλαγή που έρχεται στην επόμενη γενιά smartwatch της Samsung. Φήμες λένε ότι η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα μπορούσε να αντικαταστήσει το Tizen με το Wear OS, αν και αυτό μοιάζει με ένα σχέδιο που δεν θα υλοποιηθεί τόσο σύντομα.

Το να παραιτηθεί η Samsung από το ενσωματωμένο Tizen είναι κάτι που η εταιρεία δεν φαίνεται να έχει προετοιμαστεί ακόμα και ενώ η μετάβαση στο Wear OS θα μπορούσε πράγματι να συμβεί κάποια στιγμή στο μέλλον, η επιχείρηση μπορεί να επιλέξει να την κάνει διαφορετική συσκευή και όχι στο μοντέλο ναυαρχίδα.

Την ίδια στιγμή, πιστεύεται ότι το Samsung Galaxy Watch θα μπορούσε να έρθει με μια μεγαλύτερη μπαταρία και ένα βελτιωμένο σχέδιο με μικρότερα bezels. Αυτό σημαίνει ότι είναι υλοποιήσιμη μια μεγαλύτερη οθόνη.

Θα μπορούσαν επίσης να συμπεριληφθούν και νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός αισθητήρα πίεσης αίματος που θα παρέχει πιο προηγμένες υπηρεσίες στους πελάτες. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα μπορούσε να συμβεί το λανσάρισμα, αλλά το event IFA 2018 τον Σεπτέμβριο φαίνεται να είναι η σωστή στιγμή.

Samsung

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS