ΑρχικήinetΗ Microsoft εργάζεται πάνω σε Android Smartphones; πότε θα κυκλοφορήσουν;

Η Microsoft εργάζεται πάνω σε Android Smartphones; πότε θα κυκλοφορήσουν;

AndroidΣύμφωνα με μια αναφορά από το WindowsLatest, σύντομα πρόκειται να γίνουμε μάρτυρες των νέων smartphones της Microsoft που λειτουργούν με Android. Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο WindowsLatest δηλώνει ότι ένας υπάλληλος της Microsoft ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία εργάζεται σε μια “νέα σειρά τηλεφώνων”.

Οι εικασίες έγιναν με βάση μια συζήτηση που δημοσιεύτηκε στο άρθρο, όπου ένας υπάλληλος  της Microsoft είπε: “Θα δημιουργήσουμε μια νέα σειρά τηλεφώνων για τη Microsoft. Είναι μια νέα έκδοση για τα τηλέφωνά μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λειτουργούν με Android.”

Οι πρόσφατες κυκλοφορίες εφαρμογών Android από τη Microsoft, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος περιήγησης Edge και του Microsoft Launcher, ενισχύουν περαιτέρω τις εικασίες. Εκτός από τις εφαρμογές, η Microsoft έχει επίσης ξεκινήσει πολλές υπηρεσίες για την πλατφόρμα Android, όπως το Microsoft graph και το Windows Timeline.

Μετά από μια αποτυχημένη δοκιμή με τα Windows Mobile, η Microsoft αναζητά εναλλακτικές μεθόδους για να εισέλθει στην αγορά Smartphone και τα smartphones που λειτουργούν με Android μπορούν να είναι η λύση. Με πλήθος διαθέσιμων εφαρμογών, η εταιρεία θα μπορούσε να ξεκινήσει εύκολα ένα τηλέφωνο που προσφέρει μια σουίτα των εφαρμογών.

Ωστόσο, αυτή η έκθεση δεν επιβεβαιώνει ότι ένα smartphone της Microsoft με Android θα μπορούσε σύντομα να γίνει πραγματικότητα και τίποτα δεν έχει γίνει επίσημο, ενώ ο υπάλληλος της εταιρείας δεν ανέφερε επίσης τίποτα για τις προδιαγραφές των φημολογούμενων τηλεφώνων.

Σύμφωνα με πολλές προηγούμενες αναφορές, η Microsoft σχεδιάζει να ξεκινήσει μια πτυσσόμενη συσκευή τσέπης διπλής οθόνης με την κωδική ονομασία Andromeda.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS