ΑρχικήUpdatesΟ browser του iPhone ενημερώθηκε με νέα χαρακτηριστικά

Ο browser του iPhone ενημερώθηκε με νέα χαρακτηριστικά

Η Microsoft συνεχίζει να εργάζεται για περαιτέρω βελτιώσεις για τον browser Edge σε πλατφόρμες που δεν ανήκουν στα Windows και το iOS φαίνεται να είναι το επόμενο στην σειρά που θα λάβει μια σειρά βελτιώσεων.

Σήμερα, η γιγαντιαία εταιρεία λογισμικού δημοσίευσε μια νέα ενημερωμένη έκδοση για το Microsoft Edge σε iOS, με ορισμένες από τις λειτουργίες να είναι ήδη διαθέσιμες στην έκδοση Android, αλλά ταυτόχρονα περιλαμβάνει και αποκλειστικά εργαλεία.

Πρώτα απ΄όλα αυτή η νέα έκδοση beta της Microsoft Edge για iOS εισάγει έξυπνη οπτική αναζήτηση. Αυτή η λειτουργία αποτελεί ήδη μέρος του προγράμματος περιήγησης Android που προσφέρει η Microsoft και επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αναζήτηση στον ιστό χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία. Αυτό λειτουργεί εκπληκτικά καλά για landmarks, καθώς η Edge μπορεί να ανακτήσει λεπτομέρειες για μια συγκεκριμένη τοποθεσία απλά τραβώντας μια φωτογραφία με το τηλέφωνό σας.

Αυτή η λειτουργία είναι επίσης διαθέσιμη στο Microsoft Launcher και τροφοδοτείται από το Bing, αν και στην περίπτωση αυτή η αναζήτηση πρέπει να γίνει από τη γραμμή αναζήτησης κάνοντας απλά κλικ στο εικονίδιο της κάμερας. Η ευφυής οπτική αναζήτηση υποστηρίζει επίσης επαφές και αναζήτηση φωτογραφιών παρόμοιων με αυτές που χρησιμοποιήσατε για την αναζήτηση.

Επιπλέον, αυτή η ενημερωμένη έκδοση εισάγει υποστήριξη για “paste and go” και “paste and search” στην adress bar. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε απλά να αντιγράψετε μια λέξη ή μια φράση από διαφορετικό μέρος και στη συνέχεια να την επικολλήσετε στην address bar για να φορτώσετε αυτόματα ένα website ή να κάνετε μια αναζήτηση.

Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που έχει κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό σε desktop και είναι ήδη διαθέσιμο σε άλλα προγράμματα περιήγησης για κινητά και είναι σίγουρα μια χρήσιμη προσθήκη για τους χρήστες Edge. Σε αυτό το σημείο, δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στο Android.

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι λειτουργίες εξακολουθούν να αποτελούν μέρος της κατασκευής beta της Microsoft Edge για iOS και η εταιρεία θα πρέπει να τις παρουσιάσει σε όλους τους άλλους στο άμεσο μέλλον, ανάλογα με το πόσο γρήγορα προχωρά η διαδικασία των δοκιμών.

browser

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS