ΑρχικήinetApple: Γρήγορος φορτιστής μόνο μαζί με το iPhone 2018

Apple: Γρήγορος φορτιστής μόνο μαζί με το iPhone 2018

Το τρίο των iPhone της Apple που θα κυκλοφορήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έρθουν με μια αναβάθμιση σε ότι αφορά την φόρτιση, καθώς η γιγαντιαία εταιρεία έχει δημιουργήσει έναν γρήγορο φορτιστή για αυτή τη γενιά.

Ο γρήγορος φορτιστής 18W USB-C αναμένεται να συμπεριληφθεί στο κουτί κατά την αγορά ενός νέου iPhone, αλλά σύμφωνα με μια νέα αναφορά, δεν θα πωλείται ξεχωριστά.

Μια τέτοια απόφαση είναι λίγο περίεργη, ειδικά επειδή η Apple είναι από τις τελευταίες που συμμετέχει στην δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Το iPhone 8, το iPhone 8 Plus και το iPhone X είναι τα μοντέλα που υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση, ενώ τα smartphone Android έχουν αυτή τη δυνατότητα εδώ και πολλά χρόνια.

Η φετινή γενιά iPhοne θα μπορούσε να επωφεληθεί από την αναβαθμισμένη γρήγορη φόρτιση και ο προσαρμογέας USB-C 18W θα διαδραματίσει βασικό ρόλο. Η Macotakara λέει ότι μόνο όσοι αγοράζουν ένα νέο iPhοne θα πάρουν το φορτιστή, καθώς η Apple δεν θέλει να τον πουλήσει χωριστά στα καταστήματά της.

Αυτό θα μπορούσε να είναι μόνο μια προσωρινή απόφαση που η Apple θα μπορούσε να αλλάξει κάποια στιγμή στο μέλλον, πιθανότατα επειδή θέλει απλώς να διασφαλίσει ότι θα δώσει τη σειρά συσκευών 2018 κάποια στιγμή στην αγορά.

Ταυτόχρονα, πιστεύεται ότι η Cupertino θα μπορούσε να επιτρέψει εξαρτήματα τρίτων κατασκευαστών να χρησιμοποιήσουν το νέο τσιπ Lightning γνωστό ως C48B και προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί στα νέα iPhone. Αυτό σημαίνει ότι άλλες εταιρείες θα μπορούσαν να κατασκευάζουν και γρήγορους φορτιστές, εφόσον συμμορφώνονται με το πρόγραμμα πιστοποίησης Made for iPhone.

Η τρέχουσα γενιά του iPhοne έρχεται με ένα συνηθισμένο φορτιστή 5W στο κουτί, ο οποίος δεν χρειάζεται να πω ότι είναι εξαιρετικά αργός και δεν επωφελείται από το νέο σύστημα γρήγορης φόρτισης. Οι πελάτες πρέπει να αγοράσουν έναν αντάπτορα ξεχωριστά.

Όπως συμβαίνει με ότι κυκλοφορεί για την Apple, δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση σε αυτό το σημείο και η εταιρεία θα μπορούσε να αλλάξει γνώμη σε οποιοδήποτε σημείο τις προσεχείς εβδομάδες και μήνες πριν από την αποκάλυψη του νέου iPhone.

iPhone

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS