ΑρχικήinetΗ Walmart προετοιμάζει μια οικονομικότερη υπηρεσία Streaming από το Netflix

Η Walmart προετοιμάζει μια οικονομικότερη υπηρεσία Streaming από το Netflix

streamingΜε την παρουσία τους σε περισσότερες από 100 χώρες, οι υπηρεσίες streaming όπως το Netflix και το Prime Video έχουν ήδη κατακλύσει τον κόσμο. Αν και υπάρχουν ανταγωνιστές, η περιορισμένη γεωγραφική τους εμβέλεια δεν τους καθιστά ιδιαίτερο πρόβλημα.

Σίγουρα, κάποια εταιρεία με πολλά κέρδη μπορεί να ανταγωνιστεί την υπηρεσία streaming του Netflix. Και φαίνεται πως αυτή είναι ο αμερικανικός γίγαντας της λιανικής πώλησης Walmart, η οποία σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες εργάζεται για τη δική της υπηρεσία streaming.

Σύμφωνα με πηγές του The Information, η υπηρεσία θα μπορούσε να τιμολογηθεί για λιγότερο από $ 8 το μήνα και να προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα μαζί με διαφημίσεις. Αν ισχύει αυτό, θα είναι φθηνότερο από το οικονομικότερο πρόγραμμα του Netflix στα 8 δολάρια ανά μήνα και του Prime Video στα 8,99 δολάρια ανά μήνα.

Μιλώντας για το Netflix, η εταιρεία ξοδεύει δισεκατομμύρια για να κατακλύσει την πλατφόρμα της με πρωτότυπες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές που εμφανίζονται σχεδόν καθημερινά. Ωστόσο, πασχίζει ταυτόχρονα να συμβαδίσει με την αναμενόμενη αύξηση του αριθμού των συνδρομητών του.

Εάν η υπηρεσία streaming της Walmart γίνει ποτέ πραγματικότητα, θα είναι η δεύτερη προσπάθεια του Walmart πάνω σε αυτό τον τομέα. Το 2010, η εταιρεία αγόρασε το Vudu, αλλά απέτυχε να κερδίσει την προσοχή του κοινού.

Αυτή η κίνηση της εταιρείας, θα προκαλούσε ένα νέο κύμα υπηρεσιών streaming, μαζί με το Facebook και την Apple, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες επενδύουν σε πρωτότυπο περιεχόμενο.

Για την Walmart, το καθήκον είναι να προσφέρει κάτι που είναι αρκετά συναρπαστικό για να τραβήξει χρήστες από αυτές τις δημοφιλείς υπηρεσίες streaming. Και σίγουρα κάτι τέτοιο δε θα είναι καθόλου οικονομικό για την εταιρεία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS