ΑρχικήReviewsΤο νέο Corning Gorilla Glass 6 προστατεύει το κινητό σας από 16...

Το νέο Corning Gorilla Glass 6 προστατεύει το κινητό σας από 16 συνεχείς πτώσεις

CorningΤα smartphones, παρόλο που μας προσφέρουν πολλά, είναι πολύ ευαίσθητα και η καθημερινή χρήση τους μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε μια ραγισμένη οθόνη. Μια έρευνα που διεξήχθη από την Motorola κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τουλάχιστον το 50% των χρηστών smartphone έχουν βρεθεί με ραγισμένη οθόνη στο κινητό τους, έστω μία φορά στη ζωή τους. Όμως τώρα ίσως υπάρχει μια λύση για αυτό!

Το πρόσφατα ανακοινωθέν Corning Gorilla Glass 6, υπόσχεται να μειώσει δραματικά τον κίνδυνο ραγίσματος ή θρυμματισμού της οθόνης σας. Σε ένα σημαντικό event, η Corning διαβεβαίωσε ότι το νέο Gorilla Glass 6 θα μπορούσε να επιβιώσει από έως και 15 διαδοχικές πτώσεις από ύψος 1 m ή λιγότερο.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Corning Gorilla Glass 6 είναι “δύο φορές καλύτερο από το Gorilla Glass 5” και αποκαλείται ως “το πιο σκληρό γυαλί κάλυψης που διατίθεται για συσκευές κινητών τηλεφώνων”.

Σχεδόν όλες οι flagship συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των iPhone και Samsung μεσαίας και υψηλής απόδοσης, χρησιμοποιούν το Corning Gorilla Glass. Αλλά κάθε φορά, αυτές οι εταιρείες αποτυγχάνουν να δώσουν μια ελπιδοφόρα οθόνη για τις υψηλές τιμές τους. Κι αν δεν ραγίσει, η πρώτη πτώση από την τσέπη σίγουρα αποδυναμώνει την οθόνη με ορατές γρατσουνιές πάνω της. Ωστόσο, η Corning πιστεύει ότι το νέο προϊόν δεν θα παρουσιάσει καμία ρωγμή ούτε μετά από επαναλαμβανόμενες πτώσεις.

Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πώς το νέο Gorilla Glass θα λειτουργήσει στα bezel-less τηλέφωνα. Γιατί σε αυτή την περίπτωση, η σύγκρουση γίνεται πρώτα με το γυαλί σε μια οθόνη edge to edge, σε αντίθεση με το παρελθόν όπου το πλαίσιο ήταν το πρώτο που ερχόταν σε επαφή με το έδαφος.

Όσον αφορά την αντοχή στις γρατσουνιές, η εταιρεία είπε ότι το γυαλί θα προσφέρει την ίδια αντοχή σε γρατζουνιές όπως το προηγούμενο Gorilla Glass 5, αλλά θα είχε καλύτερη απόδοση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS