ΑρχικήinetΧρήστες επιστρέφουν το νέο MacBook Pro λόγω προβλημάτων υπερθέρμανσης

Χρήστες επιστρέφουν το νέο MacBook Pro λόγω προβλημάτων υπερθέρμανσης

MacBookΤο νέο MacBook Pro 15 ιντσών διαφημίζεται ως “ο γρηγορότερος και πιο ισχυρός φορητός υπολογιστής που έχει δημιουργηθεί ποτέ.” Στην πραγματικότητα, οι χρήστες Mac το αποκαλούν «θηρίο» των φορητών υπολογιστών.

Ο επεξεργαστής Intel Core i7 2,2 GHz με έξι πυρήνες που διαθέτει, το κάνει να στέκεται στην κορυφή. Αλλά αυτό που το θέτει εκτός συναγωνισμού για τους άλλους κατασκευαστές είναι οι επιλογές διαμόρφωσής του, συμπεριλαμβανομένου του Intel Core i9 με turbo boost έως και 4,8 GHz.

Για να αγοράσετε αυτό το laptop, θα χρειαστεί να διαθέσετε από $ 1300 έως και $ 7000. Φαίνεται όμως ότι οι φαν του, θα περιμένουν λίγο ακόμα μέχρι να το αποκτήσουν, δεδομένου ότι πολλοί χρήστες αναφέρουν μία μείωση στις ταχύτητες λόγω της θερμότητας. Συγκεκριμένα, το πρόβλημα είναι στα μοντέλα i9 που μπορούν να λάβουν οι χρήστες πληρώνοντας $ 2.800.

Ενώ το ζήτημα αναδύθηκε σταδιακά από τους χρήστες Reddit, ανέκυψε αρχικά από τον Youtuber David Lee, ο οποίος ανακάλυψε ότι η υπερθέρμανση του μοντέλου του i9 οδήγησε σε μειωμένες ταχύτητες ενώ δημιουργούσε ένα βίντεο στο Adobe Premiere.

Σύμφωνα με το Business Insider, ορισμένοι χρήστες Mac επιστρέφουν ή τουλάχιστον, ακυρώνουν τις προ-παραγγελίες τους μετά την κυκλοφορία των ειδήσεων. Ο Redditor IDoHaveWorkToDo, είναι ένας τέτοιος χρήστης που έχει επιστρέψει το Core i9 2019 MacBook Pro.

Ο Lee συνέκρινε την απόδοση του MacBook Pro με το Aero 15X που χρησιμοποιεί το Intel i7. Το μηχάνημα Aero ήταν σε θέση να φτάσει τα 3,1 GHz με το Turbo Boost.

Ο Lee διαμαρτυρήθηκε ότι ο MacBook Pro 15 ιντσών του δεν ήταν σε θέση να διατηρήσει την ταχύτητα των 2,9 GHz, κάτι που του φάνηκε “παράλογο”.

Προσπάθησε ακόμα και να κρυώσει το μηχάνημα τοποθετώντας το στην κατάψυξη για πλάκα και με θαυματουργό τρόπο, ο χρόνος απόδοσης του Adobe Premiere μειώθηκε σε 27 λεπτά από τα αρχικά 40 λεπτά.

Παρόλο που η επιβράδυνση λόγω υπερθέρμανσης είναι πολύ συνηθισμένη για τους χρήστες PC, όπως αναφέρει και ο Lee, οι χρήστες δεν περιμένουν κάτι τέτοιο από το MacBook, ειδικά αφού πληρώνουν υψηλά ποσά για να το αποκτήσουν.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS