ΑρχικήinetΔείτε τον DIY προβολέα τσέπης Raspberry Pi Projector

Δείτε τον DIY προβολέα τσέπης Raspberry Pi Projector

Raspberry

Χρησιμοποιώντας το Raspberry Pi Zero W, ο YouTuber Novaspirit Tech κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο την περασμένη εβδομάδα στο οποίο κάνει review τον προβολέα τσέπης Raspberry Pi Zero W του MickMake. Στα βίντεο που ακολουθούν θα μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς θα μπορούσατε να δημιουργήσετε το δικό σας προβολέα τσέπης Raspberry Pi.

Το Raspberry Pi Zero W επεκτείνει την οικογένεια Pi Zero και διαθέτει πρόσθετη συνδεσιμότητα ασύρματου LAN και Bluetooth.

Το Raspberry Pi Zero W έχει υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές συμμόρφωσης και πληροί τα ακόλουθα ευρωπαϊκά πρότυπα:

Οδηγία Ηλεκτρομαγνητικής Συμβατότητας (EMC) 2014/30/ΕΕ
Οδηγία 2011/65/ΕΕ για τον περιορισμό των επικίνδυνων ουσιών (RoHS)

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Ενώ οι προβαλλόμενες εικόνες προφανώς δεν είναι τόσο καθαρές όσο εκείνες των προβολέων υψηλών προδιαγραφών, ο προβολέας του MickMake είναι σίγουρα αρκετά καλός για να αντικαταστήσει μια φθηνή desktop οθόνη ή για να σας βοηθήσει να παρουσιάσετε τα projects σας εν κινήσει σε συμβάντα όπως τα Raspberry Jams, Coolest Projects και Maker Faire. Και λόγω της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, ολόκληρη η μονάδα μπορεί να υποστηριχτεί από την επαναφορτιζόμενη μπαταρία που ίσως έχετε μαζί σας για το κινητό σας τηλέφωνο.

Στο βίντεο αξιολόγησης, ο NovaSpirit Tech εξετάζει τις περισσότερες από τις λεπτομέρειες αναπαραγωγής και προδιαγραφών του προβολέα και επίσης κάνει μια σειρά δοκιμών ευκρίνειας σε διάφορους φωτισμούς. Δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το βίντεο και να δείτε στην πράξη όσα έχει να προσφέρει ο νέος προβολέας τσέπης Raspberry Pi Zero W.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS