ΑρχικήinetRed Piranha: Cybersecurity εταιρεία από πρώην μέλος των Anonymous

Red Piranha: Cybersecurity εταιρεία από πρώην μέλος των Anonymous

Ο Adam Benneett, πρώην μέλος των Anonymous  καταδικάστηκε το 2012 για ένα από τα κυβερνοεγκλήματα που διέπραξε, με ποινή φυλάκισης 2 χρόνων και 200 ώρες κοινωνικής εργασίας. 6 χρόνια αργότερα, ο Bennett κατάφερε να συγκεντρώσει 2.5 εκατομμύρια δολάρια από επενδυτές για την cyber start up εταιρεία του με όνομα Red Piranha.

Red Piranha

Σε μια συνέντευξη του ο Bennett δήλωσε ότι πάντα ήθελε να βοηθήσει τις Αυστραλιανές εταιρείας στο θέμα της ασφάλειας, και τώρα είναι έτοιμος να το κάνει μέσα από την Red Piranha.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, προσπερνούν – κακώς- το κομμάτι της ασφάλειας, συνήθως για λόγους ευχρηστίας και οικονομίας. Ο στόχος της εταιρείας του είναι να παρέχει οικονομική αλλά αποτελεσματική ασφάλεια σε τέτοιου μεγέθους επιχειρήσεις, απέναντι σε κυβερνοεγκληματίες που θέλουν να τις βλάψουν.

“Μετά την καταδίκη, πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις με προσέγγισαν ζητώντας βοήθεια. Ήταν προφανές ότι οι μικρομεσαίες αυτές επιχειρήσεις χρειάζονταν κάτι αποτελεσματικό σε προσιτή τιμή. Αυτό με οδήγησε στην ίδρυση της Red Piranha, και στην δημιουργία του Crystal Eye, το βασικό μας cybersecurity προϊόν, το πρώτο τέτοιο προϊόν που δημιουργήθηκε στην Αυστραλία.

Η εταιρεία έχει προοδεύσει πολύ καθώς μέσα σε μόλις λίγα χρόνια από 2 εργαζόμενους έχει φτάσει στους 55. “Επενδυτές, παλιοί και νέοι, είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί μας. Δεδομένου του ότι είμαστε η μόνη εταιρεία στην Αυστραλία που ασχολείται με την ασφάλεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων, πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε ανοδική πορεία»

Τέλος, η Red Piranha συνεργάζεται και με κρατικούς οργανισμούς όπως είναι AustCyber, παρέχοντας τις υπηρεσίες της αλλά και συνεισφέροντας στην δημιουργία εργαλείων.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS