ΑρχικήReviewsΗ Fossil λανσάρει νέο Sport smartwatch

Η Fossil λανσάρει νέο Sport smartwatch

Η Fossil ανακοίνωσε τo πρώτο της smartwatch που ονομάζεται Fossil Sport Smartwatch που διαθέτει chip Snapdragon 3100 και το αναβαθμισμένο OS της Google σύμφωνα με το Verge.

Το νέο smartwatch διαθέτει έναν ενσωματωμένο αισθητήρα ταχύτητας και μια μπαταρία 350mAh που υπόσχεται να διαρκεί μια ολόκληρη μέρα καθώς και ικανότητες NFC και GPS. Οι ικανότητες NFC και GPS στο ρολόι λέγεται ότι έχουν βελτιωθεί από την προηγούμενη γενιά του ρολογιού.

Το νέο smartwatch της Fοssil είναι ένα από τα πρώτα συστήματα Wear που θα κάνουν το ντεμπούτο τους με το νέο chip της Qualcomm. Το chip Qualcomm υποτίθεται ότι προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην μπαταρία.

Άλλες λειτουργίες στις οποίες οι χρήστες μπορούν να προσβλέπουν είναι το Google Assistant και το Google Pay.

Το smartwatch Sport διατίθεται σε έξι διαφορετικά χρώματα, όπως γκρι, ροζ, κόκκινο. μπλε, πράσινο και μαύρο. Τα smartwatch έρχονται σε δύο μεγέθη, 41mm και 43mm. Υπάρχουν επίσης 28 ιμάντες σιλικόνης που είναι ανθεκτικοί στο νερό και εναλλάξιμοι.

Το Fossil Sport Smartwatch κοστίζει 255 δολάρια και είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Νωρίτερα φέτος, οι ωρολογοποιοί λάνσαραν δύο νέα smartwatch που ονομάζονται Fossil Q Venture HR και Q Explorist HR. Τα ρολόγια που είχαν έρθει σε δύο διαφορετικά μεγέθη είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά με το νέο smartwatch Fοssil Sport, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων GPS και NFC, του Google Pay καθώς και την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών.

Fossil

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS