ΑρχικήinetWordPress CMS: Νέα έκδοση με πολλά χαρακτηριστικά για τα customizable content blocks

WordPress CMS: Νέα έκδοση με πολλά χαρακτηριστικά για τα customizable content blocks

Η Automattic μόλις κυκλοφόρησε την έκδοση 5.0 του εξαιρετικά δημοφιλούς WordPress CMS, με νέα χαρακτηριστικά που αφορούν τα customizable content blocks.

Η μεγαλύτερη προσθήκη της νέας έκδοσης είναι ο επεξεργαστής περιεχομένου, ο οποίος σας επιτρέπει να εισάγετε όλα τα είδη μέσων σε blocks και να τα προσαρμόσετε, ώστε να εμφανίζονται όπως εσείς επιθυμείτε: ως οριζόντια banners, εικόνες πλήρους πλάτους ή sidebars.

Μπορείτε, επίσης, να μετακινήσετε όλα τα στοιχεία σε μια σελίδα όπως επιθυμείτε. Επιπλέον, εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα site design για έναν πελάτη που θα το διατηρήσει μόνος του, μπορείτε να δημιουργήσετε επαναχρησιμοποιήσιμα blocks που διατηρούν το στυλ κειμένου και εικόνας, έτσι ώστε οι σελίδες και το περιεχόμενο που θα δημιουργηθούν πρόσφατα να έχουν συνεπή εμφάνιση.

WordPress

Υπάρχει επίσης ένα νέο default theme που ονομάζεται Twenty Nineteen, το οποίο εκμεταλλεύεται το block-based content editor για να σας δείξει τι μπορεί να κάνει το CMS. Φυσικά, σε περίπτωση που δεν σας ενδιαφέρει το νέο πρόγραμμα επεξεργασίας, μπορείτε πάντα να μεταβείτε στο παλιό χρησιμοποιώντας το plugin Classic Editor.

Η τελευταία έκδοση του WordPress είναι διαθέσιμη για download. Aν χρησιμοποιείτε ήδη το CMS, μπορείτε να ενημερώσετε την εγκατάσταση από τον Πίνακα ελέγχου. Φυσικά, θα πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας προτού το κάνετε.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS