ΑρχικήinetΗ LG ενημερώνει τις OLED τηλεοράσεις της και διορθώνει σφάλμα στην εικόνα

Η LG ενημερώνει τις OLED τηλεοράσεις της και διορθώνει σφάλμα στην εικόνα

τηλεοράσειςΗ LG ξεκίνησε την κυκλοφορία μιας νέας ενημέρωσης firmware για τις τηλεοράσεις OLED και ‘Super UHD’ LCD 2018, που επιδιορθώνει δύο βασικά ζητήματα. Συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατα αναφερθέντος προβλήματος με την εικόνα.

Οι ενημερώσεις 4.10.20 και 4.10.25 για τα C8 / E8 / G8 / W8 και B8 αντίστοιχα, έχουν ήδη αρχίσει να φθάνουν στις τηλεοράσεις LG σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Το Ηνωμένο Βασίλειο παίρνει πρώτα την ενημέρωση, όπως φαίνεται, επειδή μία από τις δύο επιδιορθώσεις που φέρνει είναι η πλήρης συμβατότητα με τη μορφή HLG HDR που χρησιμοποιείται από το BBC για να κάνει stream τη νέα εξαιρετική σειρά ντοκιμαντέρ, που ονομάζεται Dynasties, στο BBC iPlayer.

Ενώ οι τηλεοράσεις OLED 2018 και Super UHD της LG, υποστηρίζουν το HLG, υπήρξε προφανώς ένα θέμα ανίχνευσης του HLG στην προηγούμενη υλοποίηση του firmware της LG, που σήμαινε ότι η τηλεοπτική έκδοση HLG / 4K του Dynasties, δεν ανιχνεύτηκε από τις τηλεοράσεις – ενώ προηγουμένως λειτουργούσε καλά με τις HLG εκδόσεις του World Cup που μετάδωσε το BBC.

Δεδομένου του πόσο εξαιρετικές είναι οι μεταδόσεις της έκδοσης HDR / 4K του Dynasties, συνίσταται θερμά στους ιδιοκτήτες των τηλεοράσεων OLED 2018 της LG, να εφαρμόσουν τη νέα ενημερωμένη έκδοση αμέσως μόλις είναι διαθέσιμη και να συνεχίσουν να παρακολουθούν τη σειρά. Εξάλλου, ο ιστότοπος του BBC λέει ότι τα 4K / HDR streams θα εξαφανιστούν από το iPlayer στις 8 Ιανουαρίου.

Το άλλο θέμα που επιδιορθώνει η νέα ενημέρωση – ή σε κάθε περίπτωση, βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό- αφορά όλους τους χρήστες και εκτός Ηνωμένου Βασιλείου. Σύμφωνα με τους χρήστες που το έχουν εφαρμόσει, η πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση αντιμετωπίζει ένα ζήτημα, όπου η εικόνα καθυστερεί να μειώσει και να αυξήσει τη φωτεινότητα κατά τη μετάβαση από τις σκοτεινές στις φωτεινές HDR σκηνές και αντίστροφα.

Ωστόσο κατά γενική ομολογία, φαίνεται ότι αυτό το ζήτημα έχει επιλυθεί εντελώς για τους περισσότερους χρήστες – και το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου.

Τα φαινομενικά θετικά αποτελέσματα αυτής της νέας ενημέρωσης, αντιπροσωπεύουν μια ισχυρή και εντυπωσιακά γρήγορη (σε σχέση με προηγούμενα ζητήματα) ανταπόκριση της LG σε θέματα που έχουν αναφερθεί με τις τηλεοράσεις της, δίνοντάς μας την ελπίδα ότι θα δούμε περισσότερα καλά πράγματα από την εταιρεία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS