ΑρχικήinetΗ εφαρμογή Shazam δεν εμφανίζει πλέον διαφημίσεις, μετά την εξαγορά της από...

Η εφαρμογή Shazam δεν εμφανίζει πλέον διαφημίσεις, μετά την εξαγορά της από την Apple

εφαρμογή

Δυόμισι μήνες μετά την ανακοίνωση της ολοκλήρωσης της εξαγοράς του Shazam από την Apple, η εφαρμογή αναγνώρισης μουσικής για iOS είναι πλέον εντελώς καθαρή από διαφημίσεις. Προηγουμένως, το Shazam θα παρουσίαζε στους χρήστες διάφορα διαφημιστικά σε ολόκληρη την εφαρμογή, παρόμοια με τις περισσότερες άλλες εφαρμογές iOS, που υποστηρίζονται από διαφημίσεις, αλλά από τη στιγμή που θα αναβαθμίσετε στην έκδοση 12.5.1, δεν θα βλέπετε πλέον καμία διαφήμιση στο Shazam.

Η εφαρμογή εξακολουθεί να ανοίγει στην κύρια οθόνη, από όπου μπορείτε να μάθετε ποιο είναι το τραγούδι που αναζητάτε, επιτρέποντας στο Shazam να το ακούσει. Στα αριστερά της κύριας οθόνης βρίσκεται η περιοχή “My Shazam”, όπου η εφαρμογή διατηρεί μια λίστα όλων των τραγουδιών που έχετε αναζητήσει πρόσφατα. Στα δεξιά της κύριας οθόνης βρίσκεται η καρτέλα “Discover” του Shazam με προτάσεις καλλιτεχνών, τραγουδιών και playlist, αναρτήσεις χρηστών, friend Shazams και πολλά άλλα.

Το Shazam χωρίς διαφημίσεις, έρχεται ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση της Apple για τα σχέδιά της σχετικά με την εξαγορά του, τον Δεκέμβριο του 2017. Την εποχή εκείνη, η Apple ανέφερε ότι το Apple Music και το Shazam, «έχουν συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον». Τον Σεπτέμβριο του 2018, η Apple ολοκλήρωσε την εξαγορά και είπε ότι η εφαρμογή Shazam σύντομα δεν θα περιέχει πλέον διαφημίσεις.

Τον Οκτώβριο του 2018, το Shazam άρχισε να ενημερώνει τους χρήστες του σχετικά με την απόκτησή του από την Apple και να ευθυγραμμίζει τις πολιτικές απορρήτου δεδομένων του με αυτές της Apple. Το Shazam έχει ενσωματωθεί στο Siri από το iOS 8 και υπάρχουν συνδέσεις με το Apple Music στην εφαρμογή Shazam, ενώ η Apple αναμένεται να ενσωματώσει περαιτέρω την υπηρεσία αναγνώρισης μουσικής στη σειρά προϊόντων της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS