ΑρχικήinetΠώς να ξεκινήσετε να δουλεύετε με το Instagram σας

Πώς να ξεκινήσετε να δουλεύετε με το Instagram σας

Αν και το Instagram χαρακτηρίζεται από τους περισσότερους ως το πιο αποδιοργανωτικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, έχει βοηθήσει αρκετούς celebrities και influencers να αναδειχθούν. Αρκετά ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως αυτές οι κατηγορίες ανθρώπων βγάζουν κέρδη με την κοινοποίηση φωτογραφιών τους. Όμως, το πιο εντυπωσιακό είναι πως οποιοσδήποτε μπορεί να τα καταφέρει να ακολουθήσει αυτή την πορεία! Παρακάτω θα δείτε μερικά tips, ώστε να μετατραπεί το Instagram σας σε ένα profile που θα σας δώσει αναγνωρισιμότητα και κέρδη! Εδώ να ξεκαθαρίσουμε πως μπορείτε να βγάλετε χρήματα από το Instagram είτε από τον προσωπικό σας account ή από ένα business profile που θα δημιουργήσετε από τις ρυθμίσεις του υπάρχοντος λογαριασμού!

Instagram

#1 Αξιοποιήστε στο έπακρο τις εικόνες σας

Όλοι γνωρίζουμε πως το Instagram έχει να κάνει με την κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο και αυτό το χαρακτηριστικό είναι που μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί του κάθε μέρα, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το Statista. Για αυτόν το λόγο, φροντίστε για την ποιότητα και ανάλυση των φωτογραφιών σας και τη σωστή επεξεργασία τους. Αν δεν τις τραβάτε ο ίδιος, φροντίστε να προσλάβετε κάποιον καλό φωτογράφο για να σας δώσει φυσικές και αυθεντικές φωτογραφίες που θα κάνουν τον κάθε follower να ανυπομονεί να δει περισσότερα από εσάς!

#2 Χρησιμοποιήστε και άλλες εφαρμογές

Έχοντας τραβήξει τις σωστές φωτογραφίες με το περιεχόμενο που έχετε ως στόχο, αναλογιστείτε την καταλληλότερη περιγραφή. Εδώ μπορεί να αποδειχτούν και άλλες εφαρμογές χρήσιμες, όπως για παράδειγμα το SwiftKey. Αυτή η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να βάλετε captions στο Instagram σας εύκολα και γρήγορα, ειδικά στην περίπτωση που δημοσιεύετε περιεχόμενο σε καθημερινή βάση.

#3 Καινοτομήστε ως προς το περιεχόμενο

Η πρωτοτυπία είναι από τους πρώτους κανόνες αν επιθυμείτε να ξεχωρίσετε και να κινήσετε το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων followers. Το ίδιο ισχύει και για τα stories σας και οποιαδήποτε δώρα και give-away κάνετε στο κοινό σας.

#4 Το Instagram θα πρέπει να γίνει το σημείο εστίασης για το marketing

Το Instagram θα πρέπει να αποτελεί το πρώτο μέρος για το marketing που θα κάνετε και σε αυτό θα πρέπει να δώσετε βάση για να αυξήσετε την κίνηση στο profile σας. Για να πετύχετε, πρέπει να γίνετε καλύτεροι στο να απασχολείτε το κοινό σας και να κατανοείτε τις επιθυμίες του και το content που τους αρέσει να βλέπουν.

 #5 Το κλειδί είναι ένας λογαριασμός Paypal

Τέλος, το σημαντικότερο είναι να έχετε έναν λογαριασμό Paypal, ειδικά από την στιγμή που θα δείτε προσφορές και ευκαιρίες από εταιρείες που σας εντόπισαν και αναγνώρισαν την αυθεντικότητα του λογαριασμού σας!

Στην περίπτωση που επιλέξει κανείς να μετατρέψει τον λογαριασμό του σε μια πλατφόρμα διαχείρισης marketing, πρέπει να το πάρει στα σοβαρά, να φερθεί σαν επαγγελματίας και να αντιληφθεί πως λειτουργεί το concept του Instagram marketing.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS