ΑρχικήinetΗ Kaltura λανσάρει εφαρμογή video chat για Microsoft ομάδες

Η Kaltura λανσάρει εφαρμογή video chat για Microsoft ομάδες

Η Kaltura ανακοίνωσε πως διευκολύνει τις Microsoft ομάδες να δημιουργήσουν και να μοιραστούν βίντεο και screen captures σε chats. Συγκεκριμένα, θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα νέα εφαρμογή από την εταιρεία, μέσω της οποίας οι χρήστες θα μπορούν να κυκλοφορήσουν και να παρακολουθήσουν ζωντανά webcasts!

Kaltura

Για όσους δεν γνωρίζουν την Kaltura να τονίσουμε πως πρόκειται για τον κορυφαίο πάροχο για video technology! Όσον αφορά τη νέα εφαρμογή της, θα δοθεί η δυνατότητα στους πελάτες να χρησιμοποιούν ενεργά το βίντεο για να επικοινωνούν και να συνεργάζονται σε ομάδες. Από εδώ και στο εξής, θα υπάρχει η επιλογή να καταγράφουν, να ανεβάζουν και να κοινοποιούν βίντεο με μεγάλη ευκολία. Εκτός από αυτά, θα μπορούν να παρουσιάσουν και να δουν ζωντανά webcasts που θα είναι διαθέσιμα σε οποιαδήποτε συσκευή πάντα μέσα στο περιβάλλον των ομάδων.

Με την ενσωμάτωση των Kaltura video σε ομάδες, οι οργανισμοί θα έχουν το κυριότερο πλεονέκτημα της συνεργασίας. Τα μηνύματα τύπου video chat δημιουργούν κατά κάποιον τρόπο μια προσωπική σύνδεση και τα video galleries ενισχύουν την έννοια της ομαδικότητας μεταξύ του εργοδότη και των υπαλλήλων.

Ο εκπρόσωπος της Kaltura, Michael Tsur δήλωσε πως η καινούρια εφαρμογή του video chat θα βελτιώσει την επικοινωνία των εργαζομένων, καθώς η διαχείριση του app είναι πολύ απλή και εύκολη. Από την άλλη πλευρά, εκπρόσωπος της Microsoft δήλωσε πως η ενσωμάτωση των δυνατοτήτων του video chat από την Kaltura θα αποδειχτεί πολύ χρήσιμη, καθώς θα δοθεί η επιλογή να προστεθούν εξαιρετικά ισχυρά εργαλεία για βίντεο στα ήδη υπάρχοντα των ομάδων και των πελατών της εταιρείας.

Λίγα λόγα για την Kaltura

Η κυριότερη αποστολή της είναι να ενδυναμώσει οποιαδήποτε εμπειρία video. Έχει αποδειχτεί ως ο ισχυρότερος πάροχος στις αγορές του EVP (Enterprise Video Platform), του EdVP (Education Video Platform), του Cloud TV και του OVP (Online Video Platform). Η εταιρεία αναπτύσσεται παγκοσμίως και συνεργάζεται με χιλιάδες επιχειρίσεις, εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρείες media για ζητήματα σχετικά με βίντεο. Τέλος, οι τρεις αξίες που διέπουν την Kaltura δεν είναι άλλες από την συνεργασία, την ευελιξία και την ειλικρίνια.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS