ΑρχικήReviewsΤο 5G Hub της HTC είναι 5G hotspot, Android hub και μπαταρία...

Το 5G Hub της HTC είναι 5G hotspot, Android hub και μπαταρία ταυτόχρονα

Η HTC δημιούργησε ένα ενδιαφέρον 5G mobile smart hub, που συνδυάζει 5G hotspot, Android hub και μπαταρία σε μία μόνο συσκευή. Το 5G Hub της HTC είναι πρωτίστως ένα 5G hotspot, που επιτρέπει έως και 20 χρήστες να συνδεθούν με τη συνδεσιμότητά 5G και διαθέτει εσωτερική μπαταρία για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε.

Η HTC ωστόσο, λέει ότι είναι κάτι παραπάνω από ένα hotspot. Μια οθόνη 5 ιντσών (720 x 1280) που υποστηρίζει Android, το μετατρέπει επίσης σε mobile smart hub, που μοιάζει περισσότερο με το Google Home Hub ή το Echo Show. Καθώς τρέχει το Android 9.0 Pie, θα μπορείτε να βλέπετε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες από εφαρμογές όπως το Netflix ή θα μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε τη θύρα USB-C της συσκευής για να την συνδέσετε σε μια θύρα HDMI της τηλεόρασης.

Αυτό το καθιστά ιδανικό, εάν ταξιδεύετε και θέλετε να παρακολουθήσετε κάτι. Επιπλέον υπάρχει μια υποδοχή microSD για το δικό σας περιεχόμενο και Wi-Fi, ώστε να μην χρειάζεται να βασίζεστε πάντα σε σύνδεση 5G ή LTE για streaming . Υπάρχει ακόμη και υποστήριξη για 802.11 AD Wi-Fi καθώς και για Wi-Fi 6, μόλις θα είναι έτοιμο. Επίσης, η HTC έχει εξοπλίσει το smart hub της με μια θύρα Ethernet.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα mobile hotspots, το 5G Hub της HTC έχει περίπου το διπλάσιο βάρος ενός smartphone. Αυτό το βάρος οφείλεται στα 7,660 mAh που έχει μέσα. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης τηλεφώνων μέσω USB-C για να το χρησιμοποιήσετε ως μπαταρία. Η μεγαλύτερη ανησυχία με τις πρώιμες συσκευές 5G είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η HTC δεν παρέχει ακόμη αξιόπιστες εκτιμήσεις.

Η HTC χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Snapdragon 855 της Qualcomm, 4GB μνήμης RAM και 32GB ενσωματωμένη αποθήκευση στο 5G Hub.

Ωστόσο, η εταιρεία δεν είναι ακόμη έτοιμη να ανακοινώσει την τιμή. Αν θυμηθούμε την εποχή που κυκλοφόρησε το 4G, τότε μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν πρόκειται να είναι φθηνό. Θα πρέπει επίσης να ζείτε σε συγκεκριμένες πόλεις στις ΗΠΑ, αν θέλετε άμεσα 5G. Το Sprint κυκλοφορεί την υπηρεσία 5G σε εννέα πόλεις (Atlanta, Chicago, Dallas, Houston, Kansas City, and New York City).

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS