ΑρχικήinetΗ Microsoft ετοιμάζει το Windows Lite για συσκευές με διπλή οθόνη

Η Microsoft ετοιμάζει το Windows Lite για συσκευές με διπλή οθόνη

διπλήΤα Windows 10 χρησιμοποιούνται σήμερα ευρέως σε υπολογιστές χαμηλών προδιαγραφών, αλλά η Microsoft ετοιμάζει τώρα μια πιο light έκδοση των Windows για συσκευές με διπλή οθόνη και για τους ανταγωνιστές του Chromebook.

Το Δεκέμβριο είχε ακουστεί ότι το Windows Lite θα κυκλοφορήσει σύντομα και σύμφωνα με μια έκθεση από το The Verge, πηγές κοντά στη Microsoft επιβεβαιώνουν ότι εργάζονται πάνω σε αυτό.

Ουσιαστικά, το Windows Lite θα είναι μια πολύ απλή έκδοση του λειτουργικού συστήματος των Windows που στοχεύει αρχικά τις συσκευές με διπλή οθόνη, αλλά θα κυκλοφορήσει αργότερα σε “συσκευές που μοιάζουν με το Chromebook”.

Η Microsoft, όμως, δεν έχει το Windows 10 S; Σύμφωνα με την έκθεση, το Windows Lite θα είναι μια ακόμα πιο “basic” έκδοση των Windows από το Windows S. Με την Microsoft να αναμένεται να κυκλοφορήσει μια συσκευή-τύπου laptop με διπλή οθόνη- αργότερα αυτό το έτος, είναι πιθανό ότι η εταιρεία θα μπορούσε να ετοιμάζει το Windows Lite για μια ξεχωριστή κατηγορία συσκευών.

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε πάρα πολλά πράγματα για το Windows Lite, το λειτουργικό σύστημα αναμένεται να είναι ένα μείγμα του λειτουργικού συστήματος Surface Hub και του interface Windows Phone Continuum της Microsoft.

Δεν είναι ακόμη γνωστό το πότε η Microsoft θα κυκλοφορήσει το Windows Lite ή πώς θα ονομάζεται τελικά, αλλά το Build 2019 (το οποίο ξεκινάει τον Μάιο) θα μπορούσε να είναι το μέρος όπου θα μπορέσουμε να ακούσουμε περισσότερα για το Windows Lite.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS