ΑρχικήinetΈξι κορυφαία Secure Web Gateway λογισμικά

Έξι κορυφαία Secure Web Gateway λογισμικά

λογισμικά

Στις μέρες μας, η προστασία του δικτύου από επιθέσεις είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς οι απειλές αυξάνονται συνεχώς. Μία πολύ καλή λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι τα secure web gateway λογισμικά που κυκλοφορούν και μπορούν να αποτρέψουν τυχόν παραβίαση του δικτύου μας. Όλα τα δεδομένα που προέρχονται από ιστότοπους, εφαρμογές ιστού και άλλες ηλεκτρονικές υπηρεσίες παρακολουθούνται και τα κακόβουλα δεδομένα που προέρχονται από τέτοιες πηγές αποκλείονται από αυτά τα λογισμικά. Αυτό γίνεται μέσω στοιχείων όπως φιλτράρισμα διευθύνσεων URL, ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού κ.λπ.

Ακολούθως θα δείτε 6 από τα καλύτερα secure web gateway λογισμικά που μπορείτε να βρείτε σήμερα.

Comodo cDome

Το cDome είναι διαφορετικό από τα άλλα λογισμικά του είδους του, καθώς προστατεύει τα δίκτυα από απειλές zero-day, χωρίς να παρεμποδίζει την παραγωγικότητα. Επίσης προστατεύει τα δίκτυα από απειλές που χρησιμοποιούν Containment Technology. Μια ενιαία διεπαφή χρήστη βοηθά στην παρακολούθηση του web traffic και των πιθανών απειλών. Επιπλέον, με τη δημιουργία κατηγοριών τοποθεσίας και κανόνων ασφάλειας για χρήστες και ομάδες, οι διαχειριστές που χρησιμοποιούν το cDome Secure Web Gateway ελέγχουν τη συμπεριφορά περιήγησης στο διαδίκτυο του χρήστη, γεγονός που με τη σειρά του βοηθά τον χρήστη να παραμείνει μακριά από επιβλαβείς ιστότοπους, ειδικά εκείνους που δεν είναι κατάλληλοι για εργασία.

Symantec

Το λογισμικό Symantec, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως υπηρεσία cloud. Προσφέρει proxy-based προστασία για κάθε είδους application traffic. Μεταξύ των αξιοσημείωτων χαρακτηριστικών του είναι τα malware sandboxing, web isolation, file inspection και data leak prevention. Η προηγμένη τεχνολογία Secure Gateway της Symantec στοχεύει στην παροχή ασφάλειας με ελάχιστη επίδραση στην εμπειρία των χρηστών, συνδυάζοντας τη συσκευή ελέγχου περιεχομένου ProxySG της εταιρείας με την τεχνολογία Ανάλυσης Περιεχομένου. Η έκδοση cloud παρέχει εξαιρετικές δυνατότητες ανίχνευσης ιών και απομόνωσης.

McAfee

Το McAfee Web Gateway, ενσωματώνει τα προϊόντα ασφάλειας της εταιρείας όπως το McAfee Advanced Threat Defense και το McAfee Endpoint Security. Παρέχει ασφάλεια υψηλής απόδοσης, προστατεύοντας έτσι τα δίκτυα από απειλές και επιθέσεις. Διαθέσιμο για VMware και Microsoft Hyper-V, το McAfee Web Gateway παρέχει πολυεπίπεδη ασφάλεια στα δίκτυα. Χρησιμοποιώντας την πρόληψη της απώλειας δεδομένων McAfee, ανιχνεύει τα εξερχόμενα δεδομένα σε όλα τα πρωτόκολλα ιστού (HTTP, HTTPS, FTP κ.λπ.) και αποτρέπει την έξοδο των ευαίσθητων δεδομένων από το δίκτυο. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι τα reputation and category-based filtering, threat information sharing, effective zero-day malware detection κ.λπ.

Cisco

Το Cisco Web Security Appliance (WSA), προστατεύει τα δίκτυα αποκλείοντας αυτόματα τους επικίνδυνους ιστότοπους και δοκιμάζοντας άγνωστες ιστοσελίδες πριν επιτρέψουν στους χρήστες να συνδεθούν με αυτές. Παρέχει επίσης αυτοματοποιημένη παρακολούθηση και ανάλυση σε όλο το δίκτυο για κακόβουλο περιεχόμενο και φιλτράρισμα του περιεχομένου ιστού χρησιμοποιώντας τις αναλύσεις που βασίζονται στην τεχνολογία της Cisco. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν application visibility and control, fast identification of zero-day attacks, flexible deployment options κ.λπ.

Check Point Software

Το Secure Web Gateway του Check Point προστατεύει τα δίκτυα αποκλείοντας την πρόσβαση σε κακόβουλες ιστοσελίδες. Αυτό γίνεται με μια cloud-based υπηρεσία, η οποία διασφαλίζει ότι το web gateway έχει ενημερωθεί, σε πραγματικό χρόνο, με τον κατάλογο φιλτραρίσματος διευθύνσεων URL. Μια προαιρετική ενσωμάτωση anti-bot συν το εξαιρετικά αποτελεσματικό IPS (σύστημα πρόληψης εισβολής) της Check Point, βοηθά το λογισμικό να προσφέρει εξαιρετικά αποτελεσματική ασφάλεια.

iboss

Το iboss Secure Cloud Gateway, απομονώνει όλα τα δεδομένα των χρηστών και προσφέρει επεκτασιμότητα on-demand. Τα behavioral analysis, content filtering on all ports and protocols, real-time malware detection, SSL decryption capabilities κλπ είναι από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του. Παρέχεται μέσω μιας ενιαίας διεπαφής και ως υπηρεσία μέσω του cloud.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS