ΑρχικήinetΤα διάφορα στάδια του Bitcoin και που βρίσκεται αυτή τη στιγμή

Τα διάφορα στάδια του Bitcoin και που βρίσκεται αυτή τη στιγμή

Ο ιδρυτικός συνεργάτης της Adamant Capital, Tuur Demeester, μίλησε για τις διάφορες φάσεις του Bitcoin σε μια νέα συνέντευξη με τον Stephan Livera.

Στη συνέντευξη, ο Demeester είπε ότι για αυτόν, το Bitcoin ωριμάζει σταδιακά, προσθέτοντας ότι αυτό δεν είναι εφικτό σε μια μέρα, αλλά σε «φάσεις». Χρησιμοποιώντας τα χρήματα ως παράδειγμα, είπε ότι εξελίχθηκαν μέσα στο χρόνο και δεν εμφανίστηκαν απλά.

Bitcoin

Μετά από αυτό, είπε ότι η αρχική φάση του Bitcoin ήταν η ανακάλυψη του από το κοινό. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το έργο ανακαλύφθηκε από προγραμματιστές και hacker. Το χρονοδιάγραμμα αυτής της φάσης ήταν 2008-2013 με εξαιρετικά μεγάλη μεταβλητότητα. Επιπλέον, πρόσθεσε ότι το στάδιο ανακάλυψης άλλαξε το 2013 μετά από την αύξηση των τιμών. Συνέχισε να λέει:

“Στη συνέχεια, νομίζω ότι άλλαξε το 2013 με την αύξηση των τιμών και την εμπλοκή ορισμένων VCS και μερικών νεωτερισμών που προσπαθούσαν πραγματικά να αυξήσουν την έκκληση για το Bitcoin στο ευρύ κοινό. Είδαμε τα πρώτα hardware πορτοφόλια να εμφανίζονται το 2013, επίσης τα πρώτα δίκτυα εξόρυξης ASIC και κάποιες βελτιώσεις στην επιμέλεια”.

Η επόμενη φάση ήταν η λεγόμενη Mt. Gox φάση, η οποία ήταν προηγουμένως η μεγαλύτερη αγορά ανταλλαγής bitcoin στον κόσμο, αλλά είχε ακόμα πολύ ανταγωνισμό, με το μερίδιο αγοράς του χρηματιστηρίου να σημειώνει επίσης κάμψη.

Σύμφωνα με τον Demeester, η τρέχουσα φάση είναι η φάση της υποδομής που λαμβάνει χώρα η χρηματοδότηση του Bitcoin με την αγορά παραγώγων Bitcoin και δημιουργούνται προηγμένοι τρόποι αποθήκευσης του Bitcoin.

Συνέχισε λέγοντας ότι θα παραμείνουμε σε αυτό το στάδιο μέχρι το 2020, τουλάχιστον.

“Η αρχή αυτού που ονομάζεται φάση ανάπτυξης είναι αυτή που θα δούμε τα bitcoin να αρχίσουν να γίνονται μεγάλα αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου και ένα πραγματικά ένα ώριμο σύστημα επιμέλειας και ασφάλισης. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να πούμε ότι από το 2021 είναι πραγματικά η χρονιά κατά την οποία θα μπορούσαμε να κινηθούμε πέρα από αυτό το σημείο καμπής και θα αποκτήσουμε μια mainstream υιοθέτηση του Bitcoin”.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS