ΑρχικήGamingKickass Torrents: ΤΟΠ 15 εναλλακτικά site για δωρεάν ταινίες και games!

Kickass Torrents: ΤΟΠ 15 εναλλακτικά site για δωρεάν ταινίες και games!

Το KickassTorrents, επίσης γνωστό ως KAT ή Kickass ή kick-ass αντιμετωπίζει συχνά αδυναμίες σύνδεσης. Ξεκίνησε το 2008 και επέζησε περίπου οκτώ χρόνια. Το 2014, ήταν ο πιο δημοφιλής ιστότοπος Torrent πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές την ημέρα. Αργότερα, το 2016, κατασχέθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Ηνωμένου Βασιλείου και ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής του, ένας Ουκρανός Πολίτης, συνελήφθη στην Πολωνία.

Kickass

Ακόμη και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των 8 ετών, το KickAss Torrents άλλαζε το domain του για να αποφύγει τις κατασχέσεις από τις αρχές. Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιήθηκε κατά κύριο λόγο για Games και Movies Torrents. Με τον πλήρη τερματισμό της λειτουργίας του, διάφορες κακόβουλες ιστοσελίδες παρόμοιες με το KickAss Torrents εμφανίστηκαν φορτωμένες με πολλά Malware και Phishing Pages.

Μπορείτε να δοκιμάσετε μερικούς Kickass proxy servers:

https://sitenable.co

https://freeproxy.io

https://siteget.net

https://sitenable.info

Μπορείτε, επίσης, να δοκιμάσετε μερικά από τα εναλλακτικά domains που αναφέρονται παρακάτω για να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν κλώνο του ιστότοπου.

http://katcr.to/

http://kickasstorrents.to/

https://www1.kickasstorrents.cr/

http://kat.am/

Kickass

Πολλά άτομα ψάχνουν για εναλλακτικές λύσεις. Έχουμε επιμεληθεί μια λίστα των καλύτερων διαθέσιμων εναλλακτικών λύσεων KAT που είναι τα καλύτερα και ασφαλέστερα στη χρήση. Μπορείτε να κατεβάσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο από αυτές τις ιστοσελίδες torrent.

Best KickAss Torrents Εναλλακτικές

  1. The Pirate Bay
  2. ExtraTorrent
  3. RARBG
  4. YTS.AG
  5. Torlock
  6. AIO Search
  7. Academic Torrents
  8. Popcorn Time
  9. TorrentHounds
  10. Lime Torrents
  11. The Internet Archive
  12. Katcr.co
  13. ISO Hunt
  14. Zooqle
  15. Torrents

Πως να κατεβάσετε Torrents;

Τα torrents, δεν είναι, παρά αρχεία μερικών kilobytes. Για να αποκτήσετε τα αρχεία που θέλετε στο τοπικό σας αποθηκευτικό χώρο, θα χρειαστείτε μερικούς από τους καλύτερους torrent clients για το λειτουργικό σας σύστημα.

 

Ad-Blockers

Το καλύτερο πράγμα που συνέβη στο Διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια είναι το Ad-blocker. Οι διαφημιστικές εταιρείες μολύνουν το Διαδίκτυο. Τις περισσότερες φορές με απάτες και ψεύτικες διαφημίσεις.

Τα Ad-blockers συμβάλλουν στον αποκλεισμό των servers και links που προβάλλουν αυτές τις διαφημίσεις σε εσάς. Μερικά από αυτά τα βοηθητικά προγράμματα μπορούν να μπλοκάρουν και trackers, συμπεριλαμβανομένων των social media όπως το Facebook. Τα περισσότερα από αυτά τα προγράμματα είναι δωρεάν και μπορείτε να τα λάβετε από το Extensions ή Add-ons marketplace που χρησιμοποιείτε. Ακόμα, μην ξεχνάτε να διαβάζετε κριτικές σχετικά με αυτά. Επειδή ένα ad-blocker έχει πρόσβαση σε κάθε ιστότοπο που επισκέπτεστε, οπότε ενδέχεται να συλλέγει τα δεδομένα σας.

Χρησιμοποιήστε VPN για Torrenting

Τα Virtual Private Networks δεν μπορούν να κάνουν πολλά για την ασφάλεια των δεδομένων σας, αλλά είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο στη Διαχείριση της Ψηφιακής Ταυτότητας. Χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία η χρήση του διαδικτύου μπορεί να γίνει απόρρητη. Κατά την επιλογή ενός λογισμικού VPN, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει λίγα πράγματα για το συγκεκριμένο λογισμικό.

Υπάρχουν πολλά λογισμικά VPN που πωλούν τα δεδομένα περιήγησής σας σε διαφημιστικές εταιρείες και ακόμη χειρότερα στη μαύρη αγορά. Επομένως, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα λογισμικό VPN που έχει καλή φήμη στην αγορά και δεν υπάρχουν ενδείξεις κλοπής δεδομένων.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS