ΑρχικήinetΤι θα ανακοινώσει το Facebook στις 15 Ιανουαρίου;

Τι θα ανακοινώσει το Facebook στις 15 Ιανουαρίου;

fb invite

Tο Facebook σχεδιάζει να ξεκινήσει το 2013 με μια μεγάλη και μυστηριώδης συνέντευξη  τύπου αναφέρει το Engadget που έλαβε πρόσκληση για να παραστεί στην συνέντευξη την Τρίτη, 15 Γενάρη.

Μέχρι στιγμής, το μόνο που έχει αναφέρει το Facebook για αυτή την συνέντευξη είναι ένα λιτό ελάτε να “δελιτε τι φτιάχνουμε” (see what we’re building). Φυσικά, αυτό το είδος της πρόσκλησης μας φέρνει στο μυαλό τις φήμες που ήθελαν το Facebook να συνεργάζεται με την HTC για την δημιουργία ενός smartphone που θα έχει σαν θέμα το Facebook. Ή θα μπορούσε να ήταν μια πρόσκληση για την παρουσίαση του κώδικα που έχουν αναπτύξει, αλλά όλα αυτά είναι εικασίες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Facebook, Zuckerberg έχει αφήσει να εννοηθεί ότι το Facebook ασχολείται ενεργά με κάποιο είδος νέας μηχανής αναζήτησης. Μια μηχανή αναζήτησης που θα έχει πρόσβαση σε δεδομένα από ένα δισεκατομμύριο χρήστες δεν θα είναι κάτι μικρό, αφού με το που βγει online θα μπορεί να συναγωνίζεται με τους γίγαντες της αναζήτησης Google και Bing της Microsoft, αναφέρει το neowin.

Σε κάθε περίπτωση, θα δούμε σύντομα τι σχεδιάζει το Facebook.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS