ΑρχικήinetAshampoo Slideshow Studio HD 3 Review

Ashampoo Slideshow Studio HD 3 Review

Ashampoo Slideshow Studio HD 3 5Η εταιρεία λογισμικού Ashampoo είναι μια από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε παρέχοντας δωρεάν με κληρώσεις στους χρήστες του iGuRu.gr αξιόπιστες λύσεις λογισμικού. Μετά από επικοινωνία που είχαν μαζί μας, μας πρότειναν να ελέγξουμε και να παρουσιάσουμε τη νέα έκδοση του Ashampoo Slideshow Studio (HD 3) πριν ακόμη κυκλοφορήσει στην αγορά. Το νέο λογισμικό θα παρουσιαστεί επίσημα από την εταιρεία στις 17 Φεβρουαρίου του 2014.

Τι κάνει το Ashampoo Slideshow Studio HD 3;

Παρουσιάστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες με προβολές διαφανειών. Επιλέξτε από διάφορα πρότυπα που σχετίζονται με την ευκαιρία ή τα δικά σας σχέδια , να προσθέσετε μουσική υπόκρουση και ηχητικά εφέ , ηχογραφήσετε τη δική σας φωνή αφήγηση , προσθέστε κείμενα , καθιστούν τα πάντα σε βίντεο HD και να γράψετε σε δίσκο .

Περιγραφή :

Οι φωτογραφίες σας έχουν μια ιστορία – πείτε τη με Ashampoo Slideshow Studio HD 3. Επιλέξτε από τα διάφορα πρότυπα που σχετίζονται με την κάθε περίπτωση που θέλετε να παρουσιάσετε ή δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο, για να κατασκευάσετε αισθητικές διαφάνειες παρουσίασης με μουσική υπόκρουση και ηχητικά εφέ, ηχογραφήσετε τη φωνή σας και προσθέστε αφήγηση κειμένων και ilustrations. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να το μετατρέψετε σε βίντεο Full HD το οποίο μπορείτε να ανεβάσετε σε κοινωνικά δίκτυα ή απλά να το γράψετε σε DVD και Blu-ray.
– Διαισθητικό, καλά δομημένο UI.
– Διαφορετικές προεπιλογές χρονοδιαγραμμάτων και στύλ υποτίτλων
– Διάφορα θέματα και λογότυπα ανάλογα με την περίπτωση που θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε
– Πλήρως animated άνοιγμα και κλείσιμο
– Transitions Blocks, Bubble, Butterfly, Circular, Clock, Diamond, Fade, Fall, Melting, Sand, Slide Over, Squares, Star, Sweep, Swirl, Flip, Wheel, White Out, Curtains
– Προσαρμόσιμα εφέ Ken Burns (auto-panning και zooming)
– Αντικείμενα : Προσθήκη, επεξεργασία , περιστροφή, κείμενο καθρέφτη, tables, επικάλυψη εικόνας και σχήματος
– Αυτόματα δεδομένα ένθετου αρχείου (όνομα αρχείου, το μέγεθος, ημερομηνία) ως αντικείμενα κειμένου
– Ρυθμιζόμενη διάρκεια fade/display για διαφάνειες και ενσωματωμένα αντικείμενα
– Εφαρμογή μουσικής υπόκρουσης
– Διάφορα επιμέρους ηχητικά εφέ
– Εγγραφή από οποιαδήποτε καταστατική συσκευή καταγραφής των Windows, π.χ. μικρόφωνο
– Δημιουργία (full HD) βίντεο και εγγραφή σε DVD και Blu-ray δίσκους

Διαφορές από τις προηγούμενες εκδόσεις

Ashampoo Slideshow Studio HD 3 4

Τι παρατηρήσαμε

Η εγκατάσταση δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα, ήταν αρκετά εύκολη, ακόμα και για τον πιο αρχάριο χρήστη. Εξάλλου η εταιρεία Ashampoo είναι γνωστή για τις αξιόπιστες εφαρμογές της που είναι εύκολες στη διαχείριση από τον κάθε ένα.

Ashampoo Slideshow Studio HD 3 6

Το interface του προγράμματος είναι αρκετά διαισθητικό, με πολλές διαφορετικές λειτουργίες σε καρτέλες εύκολες στη χρήση. Οι καρτέλες αρχίζουν με την επιλογή των εικόνων που θέλετε να συμπεριλάβετε στην παρουσίαση, στην επόμενη καρτέλα μπορείτε να επιλέξετε κάποιο θέμα που ταιριάζει στην περίπτωση σας (γιορτή, τελευταία νέα κλπ) και θέλετε να το πλαισιώσετε με εικόνες, στη τρίτη μπορείτε να επεξεργαστείτε λεζάντες και κείμενα, στην τέταρτη, να έχετε μια προεπισκόπηση της παρουσίασης. Όλα εύκολα σε βήματα και αρκετά απλοποιημένα. Επιπλέον το ίδιο εύκολα μπορείτε να επιλέξετε τα τα εφέ που θα χρησιμοποιούνται όταν αλλάζουν οι εικόνες, να προσθέσετε μουσική και άλλα. Ένα ενσωματωμένο αρχείο Βοήθειας αρκετά καλογραμμένο εξηγεί την λειτουργία της εφαρμογής.

Προτείνουμε το πρόγραμμα ανεπιφύλακτα σε όλους και ειδικά αυτούς που δεν ασχολούνται με γραφιστικά. Είναι μια λύση για να τους λύσει τα χέρια.

Η εφαρμογή έχει ελάχιστη κατανάλωση πόρων συστήματος.

Θετικά

Πολύ εύκολο στη χρήση. Διαφάνειες με εικόνες, μουσική, εγγραφή σε DVD και BLUE-RAY, με ελάχιστες κινήσεις. 

Αρνητικά

Θα περιμένουμε να δούμε την τιμή του, αν και δεν περιμένουμε εκπλήξεις από την Ashampoo.

Σύνοψη

Προτείνουμε το πρόγραμμα ανεπιφύλακτα σε όλους και ειδικά αυτούς που δεν ασχολούνται με γραφιστικά. Εύκολο, απλό και πολύ-χρηστικό. Είναι εκπληκτικό πόσες λειτουργίες μπορεί να συμπεριλάβει μια εφαρμογή των 30MB.

iguru stars

[taq_review]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS