ΑρχικήinetΝέο πολυτελές Android smartphone από την Vertu με κόστος 11.300 δολάρια!

Νέο πολυτελές Android smartphone από την Vertu με κόστος 11.300 δολάρια!

vertu1

Ο κατασκευαστής πολυτελών smartphones, Vertu, αποκάλυψε το Signature Touch, το οποίο έχει οθόνη 4,7 ιντσών, λειτουργικό Android 4.4 και τιμή που ξεκινά από 11.300 δολάρια και φτάνει σχεδόν τις 22.000 δολάρια!

Το Signature Touch είναι εξοπλισμένο με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 της Qualcomm, χρονισμένο στα 2,3GHz, με 2GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Επίσης, έχει κάμερα με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρίας στο χώρο Hasselblad με αισθητήρα 13MP στο πίσω μέρος με διπλό LED flash και μία στη μπροστινή όψη στα 2,1MP, ενώ η μπαταρία του είναι χωρητικότητας 2.275mAh.

Το Vertu Signature Touch έχει επίσης ποιοτικά ηχεία και ακουστικά από την δανέζικη Bang & Olufsen, ενώ υποστηρίζεται το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi.

Τα υλικά δικαιολογούν εν μέρει την πολύ υψηλή τιμή, αφού το σώμα έχει κατασκευαστεί από Grade 5 τιτάνιο και έχει χρησιμοποιηθεί εξαιρετικής ποιότητας δέρμα.

Φυσικά, κάθε λεπτομέρεια παίζει σημαντικό ρόλο σε ένα τόσο ακριβό κινητό: Τα ringtones να έχουν παραχθεί από την Συμφωνική του Λονδίνου.

vertu3

https://youtu.be/ceWHyP7eCC0

Πηγή: e-pcmag.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS