ΑρχικήsecurityHackers κρίθηκαν ένοχοι για την κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας του Xbox

Hackers κρίθηκαν ένοχοι για την κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας του Xbox

Δύο άτομα παραδέχθηκαν την ενοχή τους για την κλοπή λογισμικού και τεχνολογίας που σχετίζονται με την κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών της Microsoft, Xbox.

Τέσσερα μέλη ενός διεθνούς κυκλώματος hacking ήταν επιφορτισμένα με την κλοπή των πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια αξίας του λογισμικού και των δεδομένων που σχετίζονται με τις κονσόλες Xbox One και Xbox Live και άλλες τεχνολογίες, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε την Τρίτη.

Οι χάκερ κατηγορήθηκαν επίσης για την κλοπή δεδομένων για τα ακυκλοφόρητα παιχνίδια «Call of Duty: Modern Warfare 3 και Gears of War 3», καθώς και για το ιδιόκτητο λογισμικό του Στρατού των ΗΠΑ, που χρησιμοποιείται για την εκπαίδευση των στρατιωτικών πιλότων σε ελικόπτερα.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, από τον Ιανουάριο του 2011 και τον Μάρτιο του 2014, οι τέσσερις άνδρες φέρεται να υπέκλεψαν τα συστήματα υπολογιστών των κατασκευαστών βιντεοπαιχνιδιών της Microsoft, Epic Games και Valve Corporation,. Επίσης, φέρεται να έκλεψαν το λογισμικό από τον αμερικανικό στρατό και τα Zombie Studios, το οποίο παράγεται το λογισμικό προσομοίωσης σε ελικόπτερο για το στρατό.

Τρεις από τους hackers είναι Αμερικανοί, ενώ ο τέταρτος είναι καναδός, σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS