ΑρχικήinetΗ Google παρουσιάζει το νέο Motorola Nexus 6 Smartphone με Android L...

Η Google παρουσιάζει το νέο Motorola Nexus 6 Smartphone με Android L

Motorola-Nexus-6Η Google αναμένεται να λανσάρει το νέο λειτουργικό της σύστημα για κινητές συσκευές, το Android L, κάποια στιγμή αυτό το μήνα, σύμφωνα με αναφορές. Μαζί με αυτό, ο γίγαντας αναζήτησης πρόκειται να ανακοινώσει αρκετά smartphones και τουλάχιστον ένα tablet που θα τροφοδοτείται από τη νέα πλατφόρμα.

Δυστυχώς, η κατάσταση είναι λίγο συγκεχυμένη με δεδομένο το γεγονός ότι η Google έχει προγραμματίσει μόνο μία εκδήλωση για αυτό το μήνα και γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει το Nexus 9, ένα tablet που κατασκευάζεται από την HTC.

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατες φήμες, η Google μπορεί να ανακοινώσει το Nexus 6 και το Android L στην ίδια εκδήλωση. Αυτό δεν έχει συμβεί στο παρελθόν, καθώς η εταιρεία είχε ξεχωριστές εκδηλώσεις για tablets και smartphones κάθε χρόνο.

Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν λίγο, καθώς μια νέα αναφορά από το Forbes ισχυρίζεται ότι ο γίγαντας αναζήτησης είναι έτοιμος να παρουσιάσει ένα νέο Motorola, μαζί με το tablet Nexus 9 και τη νέα έκδοση του Android L.

Είναι ακόμα ασαφές πως θα μοιάζει το νέο Motorola smartphone, αλλά υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ότι η συσκευή θα διατίθεται αποκλειστικά στις ΗΠΑ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS