ΑρχικήinetSpotify Family: Νέο πακέτο συνδρομής για οικογένειες

Spotify Family: Νέο πακέτο συνδρομής για οικογένειες

Η δημοφιλής υπηρεσία Spotify δημιούργησε ένα νέο τρόπο χρήσης και διαμοιρασμού μουσικής ειδικά για τις οικογένειες. Πλέον, με το «Spotify Family» μπορείτε να προσκαλέσετε έως και τέσσερα μέλη της οικογένειάς σας και να μοιραστείτε έναν ενιαίο λογαριασμό χρέωσης, διατηρώντας παράλληλα το ιστορικό, τα προτεινόμενα κομμάτια και τις playlist σας εντελώς χωριστά.

• Ο λογαριασμός σου. Η μουσική σου. Με το Spotify Family, ο καθένας έχει το δικό του λογαριασμό. Απολαύστε ξεχωριστά τις playlist και τα προτεινόμενα κομμάτια σας.

• Premium για όλους. Όλοι οι χρήστες του λογαριασμού απολαμβάνουν την πλήρη εμπειρία του Spotify Premium. Ακούστε μουσική offline, οποιοδήποτε κομμάτι, οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιαδήποτε συσκευή. Χωρίς περιορισμούς – χωρίς διαφημίσεις.

spotify

• Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Μία οικογένεια μπορεί να έχει πολλά έξοδα, αλλά η μουσική δε χρειάζεται να είναι ένα από αυτά. Με το Spotify Family, μπορείτε να προσθέσετε στο λογαριασμό σας έως και τέσσερα μέλη της οικογένειάς σας, ενώ κάθε επιπλέον χρήστης αποκτά 50% έκπτωση στο Spotify Premium. Αυτό σημαίνει ό,τι μια οικογένεια πέντε ατόμων πληρώνει μόνο 20,99 ευρώ το μήνα, ενώ αντίστοιχα οι τιμές για λιγότερα μέλη διαμορφώνονται ως εξής: 10,49 ευρώ για 2 μέλη, 13,99 ευρώ για 3 μέλη και 17,49 ευρώ για 4 μέλη.

«Αυτό ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά που ζητούσαν οι χρήστες μας εδώ και καιρό» λέει ο Ken Parks, Chief Content Officer του Spotify. «Με τη σημερινή ανακοίνωση, κάνουμε πιο εύκολη από ποτέ την απόλαυση της εμπειρίας του Spotify Premium από όλη την οικογένεια, στα κινητά τους τηλέφωνα, στο σπίτι και στο δρόμο».

Το Spotify Family θα γίνει σταδιακά διαθέσιμο παγκοσμίως τις ερχόμενες εβδομάδες.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.spotify.com/gr/family/

Πηγή: zougla.gr

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS