ΑρχικήsecurityScoreSports.com: Διέρρευσε βάση δεδομένων χρηστών με στοιχεία πιστωτικών καρτών

ScoreSports.com: Διέρρευσε βάση δεδομένων χρηστών με στοιχεία πιστωτικών καρτών

ScoreSports-com-compressedΗ Αμερικανική εταιρεία ποδοσφαίρου, που διαθέτει την ιστοσελίδα ScoreSports.com, ανακοίνωσε ότι τα συστήματά της έχουν παραβιαστεί ως αποτέλεσμα ενός περιστατικού επίθεσης hacking, με αποτέλεσμα την κλοπή δεδομένων των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Το ατυχές συμβάν εντοπίστηκε από την εταιρία στις 21 Οκτωβρίου, και μετά από έρευνα, διαπιστώθηκε ότι η εισβολή έγινε στις 4 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι hackers ήταν σε θέση να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες καρτών που συλλέχθηκαν από την 1η Ιουνίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου, από πελάτες της ScoreSports.com.

Τα στοιχεία που διέρρευσαν περιλαμβάνουν το όνομα, αριθμό λογαριασμού κάρτας και πληρωμής, ημερομηνία λήξης, καθώς και τον αριθμό λογαριασμού SCORE. Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με το αν οι διευθύνσεις και οι κωδικοί ασφαλείας έχουν αξιοποιηθεί από κακόβουλους.

Οι χρήστες που επηρεάζονται καλούνται να παρακολουθούν τις κινήσεις του λογαριασμού τους για ύποπτες συναλλαγές και να ενημερώσουν τον εκδότη της κάρτας σε περίπτωση που καταγραφούν ύποπτες αγορές. Αν ένα τέτοιο περιστατικό αναφερθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, δεν υπάρχει καμία υποχρέωση του πελάτη για τυχόν μη εξουσιοδοτημένες χρεώσεις.

Η SCORE ιδρύθηκε το 1975 και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Διανέμει ενδύματα και αξεσουάρ για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το μπέιζμπολ σε τιμές εργοστασίων.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS