ΑρχικήinetΕπίσημη ανακοίνωση για τη κυκλοφορία του Microsoft Band

Επίσημη ανακοίνωση για τη κυκλοφορία του Microsoft Band

Screen Shot από την εφαρμογή.
Screen Shot από την εφαρμογή.

Η Microsoft ανακοίνωσε το πρώτο της “φορετό” gadget, το Microsoft Band, μετά από τη κυκλοφορία βοηθητικών εφαρμογών για αυτό, τόσο στο Google Play Store όσο και στο Mac App. Υπήρχαν φήμες για το gadget αυτό, εδώ και πολύ καιρό και το “Forbes”, είχε ανακοινώσει οτι μπορεί να το βλέπαμε μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Με το Microsoft Band, η εταιρεία φιλοδοξεί να μπει μέσα σε μια αγορά, όπου οι εταιρείες ανταγωνίζονται στο να αποκτήσουν μεγαλύτερο κοινό ατόμων που ενδιαφέρονται να παίρνουν μετρήσεις για την υγεία τους. Άλλωστε και η Lenovo πρόσθεσε ένα τέτοιο gadget νωρίτερα μέσα στο μήνα, όπως επίσης έχουμε και τη κυκλοφορία της εφαρμογής Fitbit.

Όπως δηλώνει η Microsoft το βραχιόλι βοηθάει να παρακολουθούμε τους καρδιακούς παλμούς, τις θερμίδες που καταναλώνουμε, ακόμη και τα βήματα που κάνουμε. Η αντίστοιχη εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Windows phones, στο iPhone και σε τηλέφωνα με Android λογισμικό.

Μια εικόνα του Microsoft Band.
Μια εικόνα του Microsoft Band.

 

O γενικός διευθυντής marketing της Microsoft δηλώνει ότι, θέλουν να λειτουργεί το Microsoft Band με όλες τις συσκευές και με όλα τα λογισμικά που υπάρχουν και θέλουν να μπορεί να συνδεθεί με οποιαδήποτε συσκεύη μπορεί να έχουν οι χρήστες για να παρακολουθούν την υγεία τους.

Σύμφωνα με το The New York Times, το Microsoft Band θα κοστίζει περίπου $199, που είναι πολύ λιγότερο με το Apple Watch, το οποίο περιμένουμε μέσα στον επόμενο μήνα στην τίμη των $349.

Από τη Πέμπτη όσοι θέλουν θα μπορούν να το αγοράσουν από το website της εταιρείας καθώς και από τα Microsoft Stores.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CEvjulEJH9w

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS