ΑρχικήinetPS4 η πρώτη χρονιά της πιο εξελιγμένης gaming κονσόλας

PS4 η πρώτη χρονιά της πιο εξελιγμένης gaming κονσόλας

PS4
PlayStation Dates

Ένας χρόνος πέρασε από την επίσημη κυκλοφορία του PS4, της πιο εξελιγμένης και κοινωνικά δικτυωμένης, gaming κονσόλας που κατασκευάστηκε ποτέ, σύμφωνα με το μήνυμα που ανάρτησε ο Shawn Layden, CEO της Sony Computer Entertainment America, στο επίσημο blog του PlayStation.  Στις Η.Π.Α η ημέρα κυκλοφορίας ήταν 15 Νοεμβρίου 2013, ενώ στην Ευρώπη το είδαμε στις 29 του ίδιου μήνα.

Ο Layden δηλώνει πανευτυχής για την πορεία του PS4, τους δώδεκα αυτούς μήνες, οι οποίοι αποτελούν σταθμό για τη SONY, όχι μόνο για τα γενέθλια του PS4, αλλά και επειδή είναι κοντά  στις 3 Δεκέμβρη, ημέρα που κλείνει 20 χρόνια το PlayStation project. Τις προσεχείς εβδομάδες το επίσημο blog του PlayStation, θα κάνει μια αναδρομή αφιέρωμα με άρθρα, στα 20 χρόνια κυκλοφορίας της κονσόλας και προσκαλεί όλους τους fan να μείνουν συντονισμένοι.

Αποκορύφωμα, της γιορτής αυτής θα είναι το μεγάλο event στις 6-7 Δεκέμβρη, που θα γίνει στο Las Vegas και θα είναι αφιερωμένο στην οικογένεια του PlayStation. Εκεί θα μπορούν οι φίλοι της κονσόλας αλλά και του gaming, να απολαύσουν νέα add-on σε δημοφιλή παιχνίδια, να δουν reviews από τίτλους που θα κυκλοφορήσουν το 2015, αλλά και να συνομιλήσουν με τις ομάδες των κατασκευαστών.

PS4 η πρώτη χρονιά.

Για να τιμήσουν το πρώτο χρόνο του PS4, η SONY έφτιαξε ένα καταπληκτικό γράφημα, στο οποίο μπορούμε να δούμε όλη τη πορεία της δημοφιλούς κονσόλας, στο πρώτο χρόνο της ζωής της.

15788978222_9380d97a14_z

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS