ΑρχικήinetΜπορείτε πλέον να επεξεργαστείτε έγγραφα του Microsoft Office μέσα από το Dropbox

Μπορείτε πλέον να επεξεργαστείτε έγγραφα του Microsoft Office μέσα από το Dropbox

 

dropbox

Η Dropbox μόλις πραγματοποίησε μια παλαιότερη υπόσχεσή της και ενσωμάτωσε στις κινητές εφαρμογές της υποστήριξη για το Microsoft Office.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε ενημερωμένη έκδοση των εφαρμογών της για iOS και Android την Τρίτη. Οι εφαρμογές υποστηρίζουν το Microsoft Office, γεγονός που επιτρέπει στους χρήστες να ανοίγουν έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα ή παρουσιάσεις που είναι αποθηκευμένα στους λογαριασμούς Dropbox και να τα επεξεργάζονται με τις εφαρμογές του Office.

Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν τη δυνατότητα, επιλέγοντας το νέο κουμπί “Επεξεργασία” κατά την προβολή ενός εγγράφου στο Dropbox. Αυτό το κουμπί ανοίγει το έγγραφο στην αντίστοιχη εφαρμογή του Office (Word, Excel ή PowerPoint). Επιπλέον, σε όσους χρήστες δεν έχουν ήδη εγκατεστημένες τις εφαρμογές του Office, θα ζητηθεί να κατεβάσουν το σχετικό app. Οι αλλαγές που γίνονται στις εφαρμογές του Office θα συγχρονίζονται αυτόματα και θα αποθηκεύονται στον λογαριασμό Dropbox.

Η ενημέρωση είναι το αποτέλεσμα μιας πρόσφατης συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών και αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της να καταστήσει ευκολότερο για τους χρήστες του Office να δημιουργούν και να επεξεργάζονται έγγραφα, ιδίως στο κινητό τους.

Η Microsoft ενσωμάτωσε το Dropbox στη σουίτα της, με update του Office που κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα. Σε μια μεγαλύτερη ενημέρωση που κυκλοφόρησε, επίσης, παρέχει τις mobile εφαρμογές Office δωρεάν για iOS και Android.

Τελικά, η υποστήριξη για το Microsoft Office θα ενσωματωθεί και στο Web Dropbox με το Office Online, αλλά σύμφωνα με τις εταιρείες αυτή η λειτουργία δεν θα είναι διαθέσιμη πριν το 2015

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS