ΑρχικήsecurityΠαραβιάστηκαν οι λογαριασμοί Twitter και Instagram της Taylor Swift

Παραβιάστηκαν οι λογαριασμοί Twitter και Instagram της Taylor Swift

Τaylor Swift

Η δημοφιλής τραγουδίστρια της country pop, Τaylor Swift, έπεσε θύμα hacking την περασμένη Τρίτη από τους Lizard Squad – τους hackers που εισέβαλαν πρόσφατα στο δίκτυο Playstation της Sony και στο Xbox Live της Microsoft.

Οι hackers κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στο λογαριασμό που διατηρεί η 25χρονη τραγουδίστρια στο Twitter, ζητώντας από τους 51,4 εκατομμύρια οπαδούς της να ακολουθήσουν τα accounts @veriuser and @lizzard.

[alert variation=”alert-info”]Tα δυο προαναφερόμενα accounts, με το @lizzard να υπογράφει ως αρχηγός των Lizard Squad, έχουν πλέον ανασταλεί.[/alert]

Η Swift επιβεβαίωσε ότι οι λογαριασμοί της στο Twitter και το Instagram παραβιάστηκαν την Τρίτη το απόγευμα, καθώς και ότι τα posts που δημοσίευσαν οι επιτιθέμενοι απομακρύνθηκαν γρήγορα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί.

Οι χάκερ όχι μόνο ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση, αλλά απείλησαν μάλιστα την Taylor ότι θα αποκαλύψουν γυμνές τις φωτογραφίες, την ύπαρξη των οποίων αρνήθηκε η νεαρή τραγουδίστρια.

“Υπάρχουν χάκερ που λένε ότι έχουν γυμνά;” έγραψε η Swift όταν επανέλαβε τον έλεγχο του λογαριασμού της στο Twitter. “Psssh θα σας άρεσε! Καλή διασκέδαση με το photo-shopping γιατί δεν έχετε τίποτα”, συνέχισε.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS