ΑρχικήsecurityESET: Νέα έκδοση Social Media Scanner για Facebook και Twitter

ESET: Νέα έκδοση Social Media Scanner για Facebook και Twitter

Social Media Scanner

Η ESET παρουσίασε μία νέα έκδοση του Social Media Scanner για Facebook και Twitter. Με ολοκληρωτικά ανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας και βελτιωμένη δυνατότητα ανίχνευσης, προστίθεται ακόμη ένα επίπεδο προστασίας στις λύσεις ασφάλειας της ESET, ενώ διατίθεται εντελώς δωρεάν.

Το Sοcial Media Scanner χρησιμοποιούν περισσότεροι από 150 χιλιάδες χρήστες. Καθημερινά, ανιχνεύει περισσότερα από 28 χιλιάδες κακόβουλα ή ύποπτα link στο Facebook και 10 χιλιάδες κακόβουλα ή ύποπτα link στο Twitter. «Ανακαλύψαμε ότι οι χρήστες του Facebook είναι τρεις φορές πιθανότερο να σκοντάψουν σε κακόβουλους ή ύποπτους συνδέσμους απ’ ότι οι χρήστες του Twitter.

Το Facebook γίνεται πιο συχνά στόχος των κυβερνοεγκληματιών, λόγω της μεγάλης βάσης χρηστών της πλατφόρμας, των λογαριασμών με συνδεδεμένες πιστωτικές κάρτες και τον όγκο των δεδομένων – συχνά προσωπικών – που διαμοιράζονται, όπως η διεύθυνση σπιτιού, το e-mail ή η τρέχουσα θέση» δηλώνει ο Mário Turner, product manager για το ESET Social Media Scanner. Από όλους τους κακόβουλους ή ύποπτους συνδέσμους, ποσοστό 73% ανιχνεύθηκε στο Facebook και οι υπόλοιποι στο Twitter.

Πηγή: zougla.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS