ΑρχικήinetΜοιραστείτε τα μυστικά σας με ένα Twitter bot

Μοιραστείτε τα μυστικά σας με ένα Twitter bot

twitter bot

Σε όλους τους ανθρώπους υπάρχει ένα μυστικό που βρίσκεται βαθιά μέσα στον καθένα. Ένα νέο Twitter bot που ονομάζεται @secrets_exe, σχεδιάστηκε ειδικά για να βοηθήσει όλους εκείνους που θέλουν να πουν το μυστικό τους σε κάποιον, αλλά δε ξέρουν σε ποιόν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι ένα tweet.

Το Secrets_exe. είναι αρκετά απλό. Το πρώτο βήμα είναι να κάνει ο χρήστης follow το bot. Στη συνέχεια αφού το bot τον κάνει follow back, μπορεί να στείλει άμεσο μήνυμα αναφέροντας το μυστικό που έχει μέσα του. Αμέσως το secrets_exe, θα στείλει πίσω το μυστικό κάποιου άλλου, χωρίς όμως ο ένας να γνωρίζει τον άλλο και χωρίς κανένα στοιχείο για τη ταυτότητα των 2 χρηστών.

Ο λογαριασμός @secrets_exe δημιουργήθηκε από τον αρχάριο προγραμματιστή Τζος Nalven, που το χρησιμοποίησε ως ένα τρόπο για να μάθει πράγματα και λειτουργίες σχετικά με το Javascript. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ το bot δεν θα αναφέρει ταυτότητες άλλων χρηστών των οποίων τα μυστικά εμφανίζει, τίποτα δεν είναι 100% ιδιωτικό, μιας και ο Nalven μπορεί να δει τα μηνύματα των χρηστών και τα ονόματα τους. Υπόσχεται όμως να σεβαστεί το απόρρητο των χρηστών. Το σίγουρο είναι, όπως αναφέρει ότι έχει στο λογαριασμό του ενεργοποιημένο τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA), έτσι είναι πολύ απίθανο κάποιος να μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση στο bot και να αποκαλύψει τα μυστικά του καθενός.

Η σκέψη πίσω από τη λειτουργία του Twitter bot, είναι ότι λέγοντας ελεύθερα σκέψεις και μυστικά σε κάποιον άγνωστο είναι σίγουρα απελευθερωτικό για τον καθένα. Διαβάζοντας όμως και των άλλων τότε σίγουρα ξέρουμε ότι δεν είμαστε μόνοι!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS