ΑρχικήinetΗ Amazon αποκαλύπτει τις ...Wishlists των διάσημων!

Η Amazon αποκαλύπτει τις …Wishlists των διάσημων!

Wishlist

Το Amazon.com μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες online αγορών παγκοσμίως, βγάζει στη φόρα τις Wishlists των διάσημων, αποκαλύπτοντας τι θέλουν να αγοράσουν.

Η Κέιτ Μίντλετον έχει ξεχάσει στη λίστα της βιβλία γεωγραφίας από τον Ιούνιο του 2006, γεγονός που γεννά απορίες, καθώς τότε σπούδαζε ακόμη Αγγλική λογοτεχνία στο Εδιμβούργο.

Οσο για τη μητέρα της Κάρολ, η wishlist της αποκαλύπτει την αγάπη της για την κηπουρική αφού έχει το βιβλίο «The Great Vegetable Plot», έναν οδηγό για τη δημιουργία οικιακού λαχανόκηπου.

Ο ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έχει στη wishlist του βιολογικό κρεμοσάπουνο λεβάντας και τα Απαντα του Σέξπηρ, ίσως λόγω του πολυαναμενόμενου ντεμπούτου του ως Αμλετ στο Μπάρμπικαν.

Κάτι πολύ πιο μεγάλο τράβηξε την προσοχή της τηλεοπτικής γυμνάστριας Κάρολ Βόλντερμαν, αφού στη Wishlist της έχει ένα ολόκληρο τραμπολίνο, ενώ η σεφ Νιγκέλα Λόσον αναζητά βιβλία για cupcakes.

Ο κωμικός Μάικλ Μακίντρι μάλλον θέλει να χάσει κιλά αφού αναζητά βιβλία δίαιτας και υγιεινής διατροφής, ενώ ιστορικές αναζητήσεις έχει ο τηλεοπτικός σεφ Τζον Κρούντας που αναζητά την ταινία «This Is England» (2006)

Η δημοσίευση της λίστας ωστόσο, πέρα από το gossip της υπόθεσης, ξεσήκωσε αντιδράσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων από την Amazon.

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS