ΑρχικήinetApple - Διαδικτυακή τηλεόραση στα πρότυπα του iTunes

Apple – Διαδικτυακή τηλεόραση στα πρότυπα του iTunes

Apple TVΔιαδικτυακή τηλεόραση ετοιμάζεται να προσφέρει η Apple – Σημαντική καινοτομία οι προσφορές ανά εκπομπή και όχι ανά κανάλι, στα πρότυπα του iTunes – Η νέα υπηρεσία θα παρέχεται μέσω internet.

Σε εντατικές διαπραγματεύσεις με μεγάλα αμερικανικά δίκτυα για την προώθηση μιας υπηρεσίας μετάδοσης τηλεοπτικού περιεχομένου μέσω Διαδικτύου φέρεται να βρίσκεται η Apple, σύμφωνα με πηγές που δεν κατονομάζονται και επικαλείται η εφημερίδα Wall Street Journal.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα  η Apple αναμένεται να βγάλει στον αέρα μία διαδικτυακή τηλεόραση τον Σεπτέμβριο του 2015.

Πρόκειται για μία νέα υπηρεσία που θα παρέχεται μέσω Διαδικτύου και ο καταναλωτής θα καλείται να πληρώνει ανά εκπομπή.

Ήδη η Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, όπως το Fox και το ΑBC,  για τη δημιουργία της νέας υπηρεσίας διαδικτυακής τηλεόρασης , αναφέρουν και οι Financial Times.

Η υπηρεσία δεν θα μεταδίδεται καλωδιακά ή μέσω δορυφορικών πιάτων, αλλά μέσω Διαδικτύου και, σε αντίθεση με ό,τι παραδοσιακά ισχύει για τα συνδρομητικά δίκτυα, δε θα προσφέρε騔πακέτα εκπομπών”, αλλά θα παρέχει τη δυνατότητα ο καταναλωτής να πληρώνει ανά εκπομπή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η “WSJ”, η συνδρομή για τη νέα υπηρεσία θα κυμαίνεται από 30 έως 40 δολάρια το μήνα,όταν ο μέσος όρος στις ΗΠΑ είναι στα 64 δολάρια. Υπάρχει επίσης η φημολογία ότι η εταιρεία Apple έχει στο σχεδιασμό της και σχετικό hardware.

Η μέχρι τώρα διαθέσιμη “Apple-TV”, συσκευή για προβολή του ήδη διαθέσιμου περιεχομένου στο Apple-Store, παρέχει γνωστά κανάλια της αμερικανικής αγοράς, ανάμεσά τους διαδικτυακά, όπως το Νetflix και το YouTube ή τα συμβατικά, όπως το “CNBC” και το “Sky News”. Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ , είχε δηλώσει πριν ένα χρόνο ότι η τηλεόραση ήταν μία αγορά μεγάλου ενδιαφέροντος καθώς απέδωσε πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια για την εταιρεία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS