ΑρχικήinetBeats by Dre: Νέα Beats Flex σε συνεργασία με Girls Don't Cry

Beats by Dre: Νέα Beats Flex σε συνεργασία με Girls Don’t Cry

Η Beats by Dre ανακοίνωσε την τελευταία της συνεργασία με την Girls Don’t Cry, με μια ειδική έκδοση των δημοφιλών ακουστικών Beats Flex.

Η ομάδα Beats by Dre της Apple ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη νεότερη συνεργασία της με τον διάσημο γραφίστα Verdy και το έργο Girls Don’t Cry που βρίσκεται στο Τόκιο. Αυτή η αξιοσημείωτη ένωση παρουσιάζει ειδικά σχεδιασμένα ακουστικά Beats Flex που αποκαλύπτουν ένα υπέροχο μπλε και κόκκινο θέμα, συνοδευόμενο από ένα προσαρτώμενο γούρι καρδιάς στο καλώδιο του!

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, έγινε μια διαφημιστική καμπάνια στην οποία βλέπουμε το μοντέλο Jasmine Daniels να χαλαρώνει σε μια κρεβατοκάμαρα εμπνευσμένη από το Girls Don’t Cry, ενώ ακούει το “Something I Need” του Koteri.

Ο Verdy εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την εργασία του στα ακουστικά Beats Flex, εξηγώντας ότι πρόκειται για ένα στυλ που αγαπάει ιδιαίτερα η σύζυγός του. Σημείωσε ότι στο παρελθόν είχαν δημιουργήσει μια έκδοση του προϊόντος για φίλους και οικογένεια και χάρηκε πολύ που τώρα θα μπορούσε να κάνει αυτή την ειδική χρωματική εκδοχή διαθέσιμη σε όλους.

Δείτε επίσης: Τα παλιά τηλέφωνα γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στις ΗΠΑ

Το Beats Flex, που παρουσιάστηκε στα τέλη του 2020, είναι το πιο προσιτό και ευέλικτο μέλος της οικογένειας Beats. Όπως και ο προκάτοχός του (BeatsX), αυτά τα ακουστικά συνδέονται σε οποιαδήποτε συσκευή ασύρματα μέσω της τεχνολογίας Bluetooth– ωστόσο, ενώνονται μεταξύ τους με ένα καλώδιο που τυλίγεται γύρω από το λαιμό για ακόμα πιο ασφαλή εφαρμογή.

Beats by Dre: Νέα Beats Flex σε συνεργασία με Girls Don't Cry
Beats by Dre: Νέα Beats Flex σε συνεργασία με Girls Don’t Cry

Απολαύστε έως και 12 ώρες ήχου με τα ακουστικά Beats Flex και επωφεληθείτε από τη λειτουργία Fast Fuel, η οποία παρέχει 1,5 ώρα διάρκεια ζωής της μπαταρίας μετά από μόλις 10 λεπτά φόρτισης. Με λειτουργία αυτόματης αναπαραγωγής και παύσης, καθώς και ενσωματωμένο μικρόφωνο συν το τσιπ W1 της Apple που λειτουργεί σε συνδυασμό με το δίκτυο Find My – αυτά τα ακουστικά είναι must-have!

Κατά μήκος του καλωδίου των ακουστικών Beats Flex, θα βρείτε ενσωματωμένες μονάδες που περιέχουν την μπαταρία, τα ηλεκτρονικά και τα φυσικά χειριστήρια. Όταν κυκλοφόρησαν το 2021, η τιμή τους είχε οριστεί στα 49,99 δολάρια, αλλά λόγω της αύξησης των τιμών των εξαρτημάτων η Apple δεν είχε άλλη επιλογή από το να αυξήσει το κόστος τους κατά επιπλέον 20 δολάρια – αν και ορισμένες πωλήσεις εξακολουθούν να καταφέρνουν να ρίχνουν τις τιμές πίσω στα πενήντα δολάρια από καιρό σε καιρό.

Δείτε επίσης: Nothing Phone 2: Πιθανή επίσημη ανακοίνωση;

Beats by Dre: Νέα Beats Flex σε συνεργασία με Girls Don't Cry
Beats by Dre: Νέα Beats Flex σε συνεργασία με Girls Don’t Cry

Πάρτε στα χέρια σας το αποκλειστικό Girls Don’t Cry Beats Flex για μόνο $69.99 (£69.99 / ¥9800) από αυτό το Σάββατο, 1η Απριλίου! Μπορείτε να το βρείτε τόσο στο Girlsdontcryshop.com όσο και στις τοποθεσίες του Dover Street Market στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιαπωνία – και μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το ειδικό pop-up κατάστημα λιανικής του Verdy που φιλοξενείται από την Rise Above Gallery που βρίσκεται στην Οσάκα της Ιαπωνίας!

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS