ΑρχικήinetΔιέρρευσαν τα θέματα του Facebook στο F8

Διέρρευσαν τα θέματα του Facebook στο F8

facebookΕφαρμογή (App) του Facebook για το συνέδριο προγραμματιστών F8 διέρρευσε κατά λάθος μερικές από τις παρουσιάσεις του show με την αποστολή λεπτομερειών, πριν από την εκδήλωση. Η ειδοποίηση αποκάλυψε ποια προϊόντα πιθανότατα θα συζητηθούν.

“F8: Just revealed: Parse of IoT, Messenger as a Platform, and the Teleportation Station,” ανέφερε το μήνυμα, το οποίο αρκετοί άνθρωποι αναδημοσίευσαν στο Twitter. Το διήμερο συνέδριο ξεκινά σήμερα Τετάρτη.

Το Parse είναι πλατφόρμα ανάπτυξης του Facebook για τη δημιουργία κινητών εφαρμογών. Το μήνυμα, εφόσον είναι σωστό, σημαίνει ότι το Facebook εισέρχεται στο Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), η οποία έχει σαν στόχο να συνδέσει διάφορες άλλες συσκευές στο Web.

Τις τελευταίες εβδομάδες αρκετά μέσα ενημέρωσης εικάζουν ότι το Facebοok θα μετατρέψει την εφαρμογή Messenger σε μια πλατφόρμα ανοιχτή για τους προγραμματιστές. Αυτό θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν επιπλέον λειτουργίες που θα επιτρέπουν στους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα από το να στείλουν απλά μηνύματα. Οι αντίπαλες εφαρμογές συνομιλίας, για παράδειγμα, επιτρέπουν στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να κλείσουν την εφαρμογή.

Το σχόλιο για το χαρακτηριστικό «Teleportation Station» είναι λιγότερο σαφές. Ένα πιθανό σενάριο είναι ότι η νέα λειτουργία θα φέρει την εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας Oculus Rift, τη startup που αγόρασε πέρυσι η εταιρεία, πιο κοντά στα μέλη του Facebοok. Το συνέδριο F8 έχει μια συνεδρία προγραμματισμένη για την Πέμπτη που ονομάζεται «Γιατί η Εικονική Πραγματικότητα θα έχει σημασία για εσάς» ή “Why Virtual Reality Will Matter To You.”

Όπως και να χει, αρκετά σύντομα θα γνωρίζουμε τα πάντα για τις νέες επερχόμενες τεχνολογίες που συζητήθηκαν.

Πηγή: secnews.gr

 

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS