ΑρχικήinetGoogle Maps: παίξτε Pac-Man στους δρόμους της πόλης σας

Google Maps: παίξτε Pac-Man στους δρόμους της πόλης σας

Pac-Man στο Google Maps; Όχι δεν είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα! Η Google αγαπάει τα βιντεοπαιχνίδια. Δοκιμάστε στην υπηρεσία αναζήτησης της Google να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης για τους όρους “do a barrel roll” and “zerg rush” για να δείτε τι εννοούμε.

Η αυριανή μέρα είναι η Πρωταπριλιά, και η Google επέλεξε να χρησιμοποιήσει τους χάρτες της (από την γνωστή υπηρεσία Google Maps) για να αποτίσει φόρο τιμής σε ένα κλασικό βιντεοπαιχνίδι: το Pac-Man.google maps pac-man

Αν πάτε στη διεύθυνση maps.google.com, θα παρατηρήσετε δύο εικονίδια στην κάτω αριστερή γωνία, το ένα είναι για το Google Earth και το δεύτερο για το Pac-Μan. Επιλέξτε όποια πόλη θέλετε, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο του Pac-Μan για να αρχίσετε να παίζετε στους δρόμους της πόλης.

Να σας προειδοποιήσουμε όμως για την ημέρα που ξημερώνει. Η Google συνηθίζει να κάνει πολύ έξυπνες Πρωταπριλιάτικες φάρσες. Προσέξτε τις επόμενες ειδήσεις που θα διαβάσετε για την εταιρεία, γιατί θα βρεθείτε να ξύνετε την οθόνη του υπολογιστή σας για να μυρίσετε τριαντάφυλλο (ήταν μια πρωταπριλιάτικη φάρσα της Google από προηγούμενο έτος).

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS